Добро утро, ден!

Снимка


Това е среща с известни и любопитни хора, която започва в 7 и 30 всяка делнична сутрин. 

С разрешението на домакините ни срещата продължава цял ден, даже цяла седмица...

Защото в нея говорим за 24 часовата въртележка, в която влизаме от звъна на будилника, през плановете, които вървят по вода или се спъват след среща с черна котка.

Питаме за бучката захар, за горчивата утайка, слушаме и се усмихваме, замисляме се, а може и да препишем рецепта за страхотен ден!

И така, всяка сутрин от понеделник до петък в 7.30 часа и още веднъж  - в събота от 7.00 до 8.00 часа :)


Антон Баев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и писател Антон Баев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е главен редактор и собственик на сайта Plovdiv-online, а също и председател на Дружеството на пловдивските писатели. В началото на годината Антон Баев издаде първи..

обновено на 18.04.21 в 11:43
Керана от Космоса, във второ студио на

"Добро утро, ден!" с Керана... без космонавтите

Керана е от Космоса, това личи по движението, гласа, погледа и най-вече харизмата.  Тя е вокалист на пловдивската група “Керана и Космонавтите” , като връхлитането им на сцената може да се определи освен, като феномен, а и като приятно освежаване...

обновено на 10.04.21 в 11:44

"Добро утро, ден!" с Емилия Арабаджиева

Пловдивчанката Емилия Арабаджиева  е неотменна част от онова творческо ядро на родния си град, което  му отвоюва славата на уникален, заради артистичното усещане за свобода и непреходност. Сценограф по професия, осъществила десетки проекти в..

обновено на 02.04.21 в 19:22

Емил Миразчиев в "Добро утро, ден!"

През този месец един от най-разпознаваемите български визуални артисти  Емил Миразчиев навърши 61 години, и отбеляза рождения си ден с откриване на изложбата „Арт позитив“.  Той е гостът ни в „Добро утро, ден!“ до 27 март. В..

обновено на 27.03.21 в 14:30

Петър Влайков в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ни гостува Петър Влайков, актьор и директор на Куклен театър-Пловдив. Той пое ръководството на културната институция преди година, но никога не спира с плановете и задачите. Петър Влайков е и драматург,..

обновено на 21.03.21 в 14:18

"Добро утро, ден!" с Веселина Божилова

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ разговоряме с Веселина Божилова – журналист, създател на сдружението „Майки срещу дрогата“,  майстор на уникални кукли, с които в последните години изуми и зарадва малки и големи, но най- вече намери свой нов път към..

обновено на 13.03.21 в 09:40

Красимир Кумчев в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица има гост, който е всепризнат специалист в областта на земеделието. Инженерът - агроном Красимир Кумчев преди 30 години стопанисва най-голямата ябълкова градина в света, днес далеч по-скромно..

обновено на 06.03.21 в 07:14

"Добро утро, ден!" с Валери Кьорлински

Актьорът Валери Кьорлински – от Хисар и плувния басейн, като олимрпийска надежда, до сцената, където първо спи между кулисите като сценичен работник, после след ВИТИЗ  и трупите на  няколко театъра в страната, към  САЩ, закъдето тръгва като артист и..

обновено на 27.02.21 в 08:22

Атанас Цветков в "Добро утро, ден!"

В „Добро утро, ден!“ тази седмица ни гостува Атанас Цветков - бизнесмен и успешен инвеститор. Той е филолог по образование, в зората на демокрацията е изкушен за кратко от политиката, но бързо вижда дългата ръка на Държавна сигурност.  Смята, че..

обновено на 19.02.21 в 17:00

"Добро утро, ден!" с д-р Мариана Чолакова

Тази седмица в „Добро утро, ден" наш гост е д-р Мариана Чолакова. Тя е една от най-активните  личностти във втория по големина град , чиято дейност, обаче  отдавна е преминала международните граници. От 2010- а година д-р Чолакова е почетен консул..

обновено на 13.02.21 в 09:23