Град под града


"Град под града" е авторско публицистично предаване, фокусирано върху историите и преживяванията на хората, които оставят под повърхността на големите и ежедневни новини. 

Съдържанието на „Град под града“ се създава от интервютата с различни хора, които представят битието на разнообразни браншове и организации, част от гръбнака на съвременното общество, който обаче остава встрани от вниманието на официалните новинарски емисии и предавания. Това са ъндърграунд активисти, графити-артисти, некомерсиални музиканти, таксиметрови шофьори, медицински сестри, журналисти на свободна практика, дори бездомници.

В предаването се дискутират още вътрешни процеси и скрити тенденции в развитието на Пловдив през погледа на хората, чието мнения и визия често остават невидими „под повърхността“ за институциите и медиите.

"Град под града" е в ефир в неделя от 15.00 до 16.00 часа, както в сряда от 03.00 и в петък от 22.00.

Автор и водещ на „Град под града“ е Никола Николов

Из извивките на Пловдив в "Град под града"

В днешното издание на предаването за пловдивски перипетии "Град под града" ще си говорим с журналиста, изкуствовед и програматор на "Лъки - дом на киното" Теодор Караколев. Той ще ни разведе из различните архитектурни прищявки на прекрасния Пловдив,..

публикувано на 21.08.22 в 10:00
Amish Letter Writer

Историята на писателя в "Град под града"

Пловдив е събирателна точка на множество култури и като такава лесно би могъл да се превърне в източник на неизчерпаемо вдъхновние.  Писателят, редактор и преводач Ан Даймънд е дошла в града именно поради тази причина. В рамките на цял час..

обновено на 12.06.22 в 15:16