Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Слънчевият календар на българите във „Вход свободен“

Петъчно, със Спас Мавров си говорим за новата му книга „Колада :  Слънчевият календар на българите“. Книгата излезе, буквално,  преди 3-4 дни. Древният български календар се е наричал Колада,  защото месеците му са били 10. Названието  на древния..

обновено на 18.09.20 в 09:31

"Вход свободен" - български традиции и обичаи

Само два дни след старта на новата учебна година, ще обърнем внимание на един въпрос, който вълнува голяма част от родителите.  Ще разгледаме и извънкласните дейности, които са изключително разнообразни и много полезни. В днешното предаване ще..

обновено на 17.09.20 в 09:54

"Вход свободен" - Родители vs. ученици

Нетърпението и радостта, с които родители и ученици дочакаха началото на учебната година, започва бавно да отстъпва на безброй въпроси, отговорите на които са неизвестни! С психолога Жени Милушева разговаряме за времето, което прекарваме с..

обновено на 16.09.20 в 09:44

Училищни трепети с "Вход свободен"

Честит първи учебен ден на всички ученици и учители! По случай 15-ти септември ще обърнем внимание на отделните зодии и на това как се справят в училище. Ще отправим поглед и към най-странните и интересни училищни предмети, които се изучават по..

обновено на 15.09.20 в 10:39

Емоционален понеделник с „Вход свободен“

Кръстовден е! Честити да са имениците и българските огнеборци, които отбелязват професионалния си празник! На днешния ден, слънцето „тръгвало назад“ към зимата, а ние гледаме напред към онова, което ни предстои. Днес, очаквайте рубриката..

обновено на 14.09.20 в 11:07

Фестивал на българското във "Вход свободен"

Петъчното предаване ще бъде изпълнено с интересни теми, предстоящи събития и любими рубрики.  В последния ден от работната седмица ни предстои една среща с Емилия Шушарова - председател на организационния комитет на "Куртово Конаре Фест". Тя ще ни разкаже..

обновено на 11.09.20 в 09:31

"Вход свободен" - извън света на технологиите

Ще стартираме днешното предаване с тема, която касае дамите или още казано, ще се запознаем с някои признака, по които може да разберете, че мъжът на мечтите ви ви приема само като приятел и нищо повече.  Ще обърнем внимание на връзката между майка и..

обновено на 10.09.20 в 09:27

Психоанализа и баланс във „Вход свободен“

Днес говорим за психоанализа. Преди дни, в Пловдив, се проведе семинар по психоанализа, със специален гост д-р Ги Дана, от Франция. Психоанализата в съвременния свят. Кои са посоките и какви са? Доц. Диана Циркова, председател на Асоциация "Българско..

обновено на 09.09.20 в 09:58

"Вход свободен" в края на лятото

Отпускарският сезон е в своя край и връщането на работа може да причини депресия при някои хора. В днешното предаване ще ви дадем някои съвети, с които по-лесно да преодолеете връщането към нормалния ритъм.  Ще обърнем внимание и на тайните дневници,..

публикувано на 08.09.20 в 06:55

“Другият свят - епидемични импровизации”

В рубриката „Другият свят – епидемични импровизации“  ви срещаме с различни творци и техните камерни творби, повечето от които са непубликувани и създадени специално за рубриката ни, на тема „Другият свят“, която отново разглежда човека в..

обновено на 07.09.20 в 14:20