Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Вход свободен - прилив в зелено

Тази пролет е бавна и плаха. Такава боязлива пролет не е имало от десетилетия. Сякаш самата природа се още не може да се откъсне от студеното ложе на зимата.  Зеленият прилив обаче настъпва и нищо не може да го спре.  Всяка сутрин дърветата са все по-..

публикувано на 16.04.21 в 08:39

"Извънредни мисли" - в по-умерени тонове

„В живота се случва всичко“ е максима, която всеки съзнава, но на малцина е помогнала да преодолеят  застигналата  ги  трудност или трагедия. Последната година затвърди чрез непрестанно повтаряне този рефрен, изричан като мантра не само от..

обновено на 15.04.21 в 14:28

"Вход Свободен" – време за всичко

  "Мисли-Обичай-Действай" е формулата, която ще ни доведе до по-добрър живот в обичния Пловдив! В това вярват организаторите на поредното почистване на брега и коритото на река Марица. За инициативата разговаряме с йога учителя Лана Петкова, която стои в..

обновено на 15.04.21 в 09:35

Дру йога във „Вход свободен“

Обикновено, решението взето през първите пет минути, е най-правилно. Всяко по-нататъшно обмисляне, анализиране и т. н. води до разколебаване, мъчение и въртене в кръг. Не ни е по вкуса, а и целта, и посоката са ясни. Днес говорим за дру..

обновено на 14.04.21 в 09:31

В ритъма на пролетта с "Вход свободен"

Днес говорим за практиката „5-те Ритъма“, с Даниела Пелтекова. Събитието се нарича „ С пролетта напред“. Този петък, онлайн стартира първата серия от 4-ри петъка, в които може да се включите и танцувате с хора от цял свят. Очаквайте, след 13 часа,..

обновено на 13.04.21 в 09:34

"Вход свободен" - слънчев старт на седмицата

Нова седмица, нов късмет, нови интересни теми и събеседници.  Пролетта е време за пролетно почистване, но не само на дома, а и на любовните взаимоотношения. Как да направим пролетно почистване на връзката? Отговорите, в началните минути.  Предстои ни..

обновено на 12.04.21 в 11:44

Здравословно с „Вход свободен“

Днес говорим за Световната седмица на хомеопатията, от 10-16 април, с д-р Дора Пачова. Тази събота, онлайн и безплатно, ще стартира основното събитие. След 13 часа в предаването, очаквайте повече подробности. С психолога Наталия Маламова,..

обновено на 09.04.21 в 09:29

"Вход свободен" - любов и комуникация

Все по-нездравословният начин на живот е водеща причина за затлъстяване при децата. Една от най-големите родителски отговорности е да приучат децата да се хранят здравословно, да обръщат внимание на здравето си и да се движат повече. Ще дадем старт..

обновено на 08.04.21 в 09:29

Цветна сряда във "Вход свободен"

Цветна и разнообразна сряда ни очаква! Подчиняваме времето между 12 и 14ч на теми като - ранният избор на професия, по която ще спорим в "За и против", с колегата Дора Башакова.  Ще ви срещнем с Катя Кривчева, която ни разказва подробности за предстоящото..

обновено на 07.04.21 в 10:45

"Вход свободен" - с любов към света

Какво е да тръгнеш до другия край на света, сам към неизвестното, и да сбъднеш няколко свои мечти на крехка възраст? Как се решава момиче да замине само и защо точно до Южна Корея и Япония? Какво правиш когато никой не говори английски? В днешното..

обновено на 06.04.21 в 09:23