Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Шествие на Сирни Заговезни в Пловдив

За поредна година, най-мощният глас в света, певицата Смиляна Захариева е инициатор на едно прекрасно събитие, сързано с традициите ни и празника Сирни Заговезни. Тази година той е на първи март и съвпада с посрещането на Баба Марта. Мястото..

обновено на 25.02.20 в 15:03

Традиции и настояще във „Вход свободен“

С Албена Паралингова, човек с над 18 години опит в сферата на мотивацията на хора, говорим за парадигмата на времето, в което живеем и смисъла на това да се дистанцираме от нещата, от време на време. Очаквайте, краткия и коментар, в рубриката..

обновено на 25.02.20 в 10:12

"Вход Свободен" – палитра от цветове

В поредния късен старт на работната седмица разглеждаме палитра от теми, събития и гости! Общуването поставяме като основна тема, но с поглед в някои от  различните му варианти. Отношенията ни с любимия човек, отношенията помежду ни като единици на..

обновено на 24.02.20 в 09:53

"Вход Свободен" – последен делник!

Шарен,сериозен, различен и тъжно - смешен петък ви очаква с "Вход свободен"! Предстои дванадесето издание на Студентска научна конференция  „Екологията – начин на мислене“, организирана от катедра Екология и опазване на околната среда към Биологически..

обновено на 21.02.20 в 10:09

Семейни констелации във "Вход свободен"

Остава още съвсем малко до уикенда и е време да се заредим с много настореине и позитивни емоции.  Ще стартираме днешното предаване с това какво разкрива датата на сватбата за вашия брак.  Днес във „Вход свободен“ ще говорим и за важността на..

обновено на 20.02.20 в 09:42

"Вход свободен" в страстта на танго и театър

В средата на забързаната седмица забавяме темпото,за да си припомним -  Все още сме във февруари, подвластни на емоции и страст! Танго е сплав от чувства, темперамент и драма, чийто последен акорд е танцуващата двойка. Танго е музика, поезия,..

обновено на 19.02.20 в 09:56

Житейско във „Вход свободен“

С психотерапевта и психоаналитик Йорданка Христозова, говорим за отношението към възрастните хора и грижата за тях. Гостува ни и талантливата писателка Ивелина Радионова. На 22-ри февруари, тя ще бъде в Пловдив за представянето на книгата си..

обновено на 18.02.20 в 09:32

Усмихнат понеделник с "Вход свободен"

Ще стартираме днешното предаване с международния ден на спонтанните актове на доброта. Ще обърнем внимание и на някои важни качествата, които жените търсят в един мъж.  В минутите след 13.00 часа ще ви срещнем с писателя Явор Веселинов, който ще ни..

обновено на 17.02.20 в 10:47

Граждани за природата

Българското дружество за защита на птиците, стартира проект „Граждани за природата“.  Част от този проект са безплатни обучения на хора, на място и чрез уебинари, в пет български града. Пловдив, също, е част от обученията.  Записването е до 17..

обновено на 14.02.20 в 15:47

Природата и любовта във „Вход свободен“

Говорим си за любов. „Танц за двама“ е темата ни с Динка Колева, фамилен консултант и социален педагог. „Добрите взаимоотношения приличат на танц и се изграждат на принципа на танца“, казва Свагито Лийбермайстер, психотерапевт и един от обучителите на..

обновено на 14.02.20 в 12:14