Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

За човека и еволюцията във „Вход свободен“

Има различни стратегии за преодоляване на мързеливите състояния, но днес ще разглеждаме по-интересни теми. За духовните, натурални и тежки храни, и за физическото тяло от гледна точка на науката за магнетизма, разказва д-р Зоя Георгиева, специалист по..

обновено на 26.05.20 в 09:35

Празничен понеделник с "Вход свободен"

В празничния понеделник ще се заредим с много усмивки за предстоящата седмица . Всяка държава има своите закони, които трябва да бъдат спазвани, но има страни, в които някои забрани са меко казано абсурдни. С тях ще се запознаем днес. Важно е да ги..

публикувано на 25.05.20 в 09:12

Петъчно във „Вход свободен“

Говорим за новата книга „Йогата лекува“, на Стела Колева, преподавател по йога и пилатес. За сакралността на глаголицата, разказва Ина Май-Джар, в рубриката „Езо тера“. Петъчно „Четем с радио Пловдив“ и Жоро Пеев.  Очаквайте и минутите ни..

обновено на 22.05.20 в 09:55

"Вход Свободен" – други светове

Към традициите поглеждаме в деня на Свети Константин и Елена – преплитане на езически и християнски обичаи, присъства и в този Празник от църковния и народен календар. Почитаме паметта на светците, но отбелязваме и празникът на нестинарите...

обновено на 21.05.20 в 09:32

"Тийн зона - гъвкавост в общуването" във "Вход свободен"

"Аĸo пчeлитe изчeзнaт oт Зeмятa, нa чoвeчecтвoтo мy ocтaвa нe пoвeчe oт 4 гoдини живoт" В днешния 20-ти май, посветен на пчелите, ще обърнем внимание на ролята им в живота на хората.  В средата на работната седмица ще ви срещнем с Мария Чавдарова. Тя..

обновено на 20.05.20 в 09:24

Семейно танго във „Вход свободен“

Танцът е скритият език на душата. Днес в предаването, известният пловдивски психолог Стоичко Миличин, говори за новата си книга „Семейно танго“. Официалната и премиера е утре, 20-ти май, онлайн. Очаквайте и любопитна информация за..

обновено на 19.05.20 в 09:39

Щастлив понеделник с "Вход свободен"

Понеделникът отново е тук и време да се заредим с много настроение за предстоящата седмица.  Как да си изработим щастие? Това ще е само една от днешните ни интерсени теми.  Ще обърнем внимание и на нещата, които трябва да пазим винаги в тайна.  Днес, във..

обновено на 18.05.20 в 10:58

"Вход свободен" - кариера vs семейство

В Международния ден на семейството, разговаряме с семейният консултант Петя Георгиева, за осигуряване на баланс между работата и семейството. На 15 май отбелязваме и Световния ден на климата, и понеже изменението на климата е една от най-големите..

обновено на 15.05.20 в 11:10

Ароматни срещи във "Вход свободен"

Днешното ни предаване ще бъде заредено с много настроение.  Всички обичат подаръците, но има такива, които носят лош късмет. Кои са те? Отговорите, днес във "Вход свободен".  С Валентина Славова ще се потопим в света на ароматите и ще разберем как те..

публикувано на 13.05.20 в 18:08

Любопитно с „Вход свободен“

Днес, Елена Шахънска, която от години се занимава с проблемите на личностното развитие, има и три книги по темата, ще ни сподели за интересна инициатива, която реализира отскоро. За сянката, нашата тъмна страна и как да я балансираме, ще ни каже..

обновено на 13.05.20 в 09:32