Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Изложба и благотворителен базар във "Вход свободен"

Защо според учените мъжете се шегуват по-добре от жените? Ще стартираме днешното предаване с отговор на този въпрос.  Ще обърнем внимание и на грешките, които допускаме рано сутрин.  На 11-ти декември в Пловдив ще се състои работилница на доброто...

обновено на 10.12.19 в 11:06

Форум по психология във „Вход свободен“

Започваме седмицата, празнично. Отбелязваме деня на Св. Анна. Днес говорим за Форум „Психология за всеки“. Събитието е с вход свободен, на 10-ти декември, от 17 часа в Дом на културата „Борис Христов“. Коментираме темата с Теодора Пампулова,..

обновено на 10.12.19 в 09:24

Баготворителност и музика във „Вход свободен“

На Никулден, говорим за благотворителност. Става дума за ежегодната инициатива на PTPI Smiles – Пловдив, ученическият клон на международната организация „Хора към хора“. Коментираме с психолога Емилия Крушков, която е ментор на учениците от PTPI..

обновено на 06.12.19 в 10:15

"Вход Свободен" – светло бъдеще за нашите деца!

Отговорни ли сме за бъдещето – своето и на нашите деца? Нашето е в техните ръце, а в нашите е тяхното! И днес във „Вход свободен“ обръщаме особено внимание на децата и младежите на Пловдив. Да се развиват успешно и да бъдат достойни граждани..

обновено на 05.12.19 в 09:42

Танц Мандала във "Вход свободен"

На днешния 4-ти декември църквата празнува Света великомъченица Варвара. Този ден е съпроводен с много интересни обичаи, с които ще се запознаем в днешното предаване.  Ще обърнем внимание и на една доста интересна тема, а именно как методът на хартиената..

обновено на 04.12.19 в 09:27

Одисей и позитивен фокус във „Вход свободен“

Целенасочено обследваме това време на годината, когато влизаме в празнично мислене и равносметка за изминалите дни. Къде, обаче, да поставим акцента или по-скоро как да поставим акцента на позитивното, за да имаме вдъхновение и кураж да продължим..

обновено на 03.12.19 в 10:15

Магията на декември във "Вход свободен"

Днес ще говорим за материалните неща и това как те не могат да ни донесат пълно щастие. Няма да пропуснем и рубриката "ЗОО мания". Ще обърнем внимание и на коледните символи. Какво означават и от къде идват? След 13.00 часа ще ви срещнем с Петър Чухов,..

публикувано на 02.12.19 в 07:53

Петъчно настроениe с "Вход свободен"

В последния ден от работната седмица ще говорим за така известния „черен петък“, който носи със себе си дъжд от намаления по магазините. Ще обърнем внимание и на онлайн пазаруването. Може ли то да повлияе негативно на здравето ни? Отговорите, в..

обновено на 29.11.19 в 09:22

Етноложки срещи и приказно вълшебство във „Вход свободен“

Днес сме на приказна вълна. За пета поредна година, се организира и провежда финален етап „Приказно вълшебство“, на инициативата на СУ "Христо Г. Данов" за насърчаване на четенето. Директорът на училището Гергана Аврамова, разказва.  Интересуваме..

обновено на 28.11.19 в 10:28

Форум Град #БезОтпадъци във "Вход свободен"

Днешната дата, 27-ми ноември, е Международен ден без покупки. От къде и защо произлиза този ден? Ще разберем в днешното предаване. Няма да пропуснем и рубриката „ЗОО мания“. Ще говорим за това как домашният любимец се превръща в най-добрия..

обновено на 27.11.19 в 09:28