Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Градски съкровища и джаз музика във „Вход свободен”

Лежерно, лятно и с аромат на море, вдигаме ефирната завеса на петъчния „Вход свободен”. За онези от вас, за които все още плажовете и почивката са мираж, имаме точното решение – Лятна вечер с музика на живо и с привкус на море. Дестинацията е..

обновено на 23.07.21 в 10:21

Изкуство и регресия във „Вход свободен“

Днес, отваряме дума по темата за регресията и арт практиките. Говорим за събитието „Регресия и арт практика: Прекъсване на връзки“, с Петър Петров и Мари Илиева. Този петък, на 23-ти, онлайн. Повече за събитието ще ни разкаже Мари Илиева, след 13 часа...

обновено на 22.07.21 в 09:36

Аниме и награди във "Вход свободен"

В средата на седмицата и в предаването „Вход свободен“ рязко и с един замах като японски самураи ви отвеждаме в Япония. Не забравяйте да си облечете любимият костюм на най-любимия ви анимационен герой, защото сме се амбицирали да ви забъркаме..

публикувано на 20.07.21 в 17:11

Активен вторник с „Вход свободен“

Не прекаляваме с работата днес, за да не разгневим Свети Илия, но ще си свършим нашата. Говорим за събитието „КАП: Активиране на процеса Кундалини“, петък, Пловдивски културен институт. Иитка Янакиева – холистичен терапевт, йога учител, КАП..

обновено на 20.07.21 в 09:36

"Вход Свободен" – късен старт на седмицата

Един забавен старт на работната седмица, толкова присъщо летен! Нуждаем се от ежедневие с повече минути, както и от цвят и смях!  Срещаме ви с участниците в Детско- Юношеска Академия по Изкуствата "Арлекин", която е в усилена подготовка, и работи по..

обновено на 19.07.21 в 13:12

Храна и екзотика във „Вход свободен“

Лятно и с две усмивки от сърце ви посрещаме днес във „Вход свободен“! Ако все още не сте обядвали, останете с нас, за да ви нахраним с примамливи кулинарни изкушения и вкусни аромати, или казано накратко Street Food & Art Festival. За..

обновено на 16.07.21 в 11:01

Австрийска изложба в галерия "Резонанс"

Изложбата Moving Bodies – Traces of Self на художничкитe Зорница Гюрова, Доротея Петрова, Герда Прантл, Даниела Прокопец и Карин Чермак е инспирирана след участието им през 2019г. в Международния арт фест Горски Резонанс организиран от Галерия..

публикувано на 15.07.21 в 10:37

"Вкусът на лятото" с тромпетиста Георги Грозев

През летните месеци ви срещаме с различни по занимания, интереси, светоглед, емоции и още куп критерии, личности. С нашите събеседници си говорим за любими неща, за нещата от значение, или онези , които просто ни карат да се усмихваме! Основно в срещите..

публикувано на 15.07.21 в 09:58

Настроение и награди във "Вход свободен"

В разгара на лятото поддържаме доброто настроение с интересни срещи и събеседници, но днес добавяме още изненади! Предстои ни игра, с въпроси, разбира се, но и с прекрасни награди! Ще ви разкажем за десетото издание на "Нощ на звездите" - истински празник..

обновено на 15.07.21 в 09:47

"Вход Свободен" – време за всичко

Сряда е онзи особен момент от седмицата, в който ако не вземем глъдка въздух, или не предприемем кратко бягство, рискуваме или да станем раздразнени, или да имаме неуспешен край на седмицата! Това може да звучи като оправдание за по-лежерното темпо, но..

обновено на 14.07.21 в 09:47