Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

Сули Сеферов с юбилейна изложба в галерия „Артистика“

На 8 декември, художникът Сули Сеферов отбелязва своя 80 годишен юбилей, с изложба в галерия „Артистика“ - „Сули Сеферов и приятели. Юбилейна изложба“. Тодор Тодоров, Евгений Кузманов и поетесата Кети Бозукова са част от събитието. Откриването..

обновено на 05.12.23 в 14:26

За изкуството във „Вход свободен“

Този вторник, говорим за събитието „Сули Сеферов и приятели. Юбилейна изложба“. Тя се открива в петък на 8 декември, в 18 часа. Мястото е галерия „Артистика“. Точно на 8 декември, художникът Сули Сеферов навършва 80 години. Ще се разходим и..

публикувано на 05.12.23 в 09:30

"Вход свободен" в първия понеделник на декември

Чакахме, гледахме накриво календара, мърморехме, че тая есен нещо твърде неохотно си съблича листата, ама от днес вече имаме напълно унисонно и напълно сезонно време! Вече е момента да започнем да се оплакваме от студа и влагата. Щото ние, съвременните..

публикувано на 04.12.23 в 09:00

"Вход свободен" - последен делник

Позитивно настроени и в очакване на почивните дни, така ще ви посрещнем днес във "Вход свободен"!  Пътуваме до Карлово в разговора с директорът на Общински Исторически Музей - Карлово, Мария Деянова, която ни разказва за реставрацията на Куршум джамия...

публикувано на 01.12.23 в 09:30
Националният треньор на България по Винг Чун, майстор Станислав Багалев, проведе семинар-изпит в Монтана

Си-фу Станислав Багалев за Републиканското първенство по у-шу и кунг-фу

Голямата новина, която си-фу Станислав Багалев донесе, е, че този уикенд в Пловдив (на 2-ри и 3-ти декември) в спортната зала на Университета ще се състои най- голямото досега Национално първенство по у-шу и кунг-фу, правено някога. Заявени са над 250..

публикувано на 30.11.23 в 16:50

"Вход свободен" на ръба на декември

В последния ден на ноември гледаме невярващо календара и се чудим колко неусетно се източи и тази година. Докато се чудим, полека- лека по ефира започва неспирно да звучи добре познатото "хо-хо-хо" и отвсякъде захваща да ни залива звън на празнични..

публикувано на 30.11.23 в 09:00

Росица Якобс представя в Пловдив книгата си „Умрях, за да живея“

В конферентната зала на НБ „Иван Вазов“, на 30-ти ноември от 17 часа, Росица Якобс разказва историята си, в романа „Умрях, за да живея“.   През 2008 година, тя претърпява автомобилна катастрофа, в която оцелява като по чудо, но изпада в..

обновено на 29.11.23 в 17:23

Истории от живота във „Вход свободен“

Днес в предаването говорим с Росица Якобс, която утре гостува в Пловдив, за да представи книгата си „Умрях, за да живея“. Събитието е от 17 часа, в конферентната зала на НБ „Иван Вазов“. През 2008 година тя претърпява автомобилна катастрофа, в която..

публикувано на 29.11.23 в 09:30

Числа и психология във „Вход свободен“

Този вторник, говорим за събитието, „Нумерологична психодрама“, с Мария Желязкова и Елена Виделова. В рубриката „Брейнсторминг“, Мария Кръстева, молекулярен биолог и доктор по генетика, коментира накратко връзката емоции-здраве, и по-конкретно..

публикувано на 28.11.23 в 09:30

Концертът "В навечерието на Рождество" с празнична програма

Покана за концерт “В навечерието на Рождество”, отправя С дружение “Изкуство във времето”. Тазгодишното издание на Коледния концерт на пловдивските музиканти е трето поред и ще се случи в НБ "Иван Вазов", на 29 ноември (сряда), от 18ч. Входът е..

обновено на 27.11.23 в 14:30