Вход свободен

Снимка

„Вход свободен е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. 

„Вход свободен“ представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура, спорт. И всички теми водят към Пловдив :)

През „Вход свободен“  влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика космоса”; „На кино”; „За и против”,  „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника и „Виц на деня”.

Всеки делничен ден от 12.20 до 14.00 часа.

Водещи: Дора Башакова, Дарина Иванова и Жоро Пеев


Снимка

"Вход свободен" - петък без стрес и напрежение

В последния работен ден от седмицата сме мотивирани от мисълта за предстояща почивка, но заедно с това са се покачили и нивата на стрес, заради натрупаното напрежение. Как да понижим тревожността и да противодействаме на напрежението така, че да не се..

обновено на 15.01.21 в 09:29

Вход свободен: да усмихнем зимата!

Зима на нашето недоволство или зима на надеждата?  Във "Вход свободен" твърдо и непоколебимо вярваме във втория вариант! Затова днес в предаването, свободни от всякакви международни чествания и официални празници, се отдаваме безгрижно на доброто..

публикувано на 14.01.21 в 09:35

"Вход свободен" - за добрите примери

В онзи вечен спор между поколенията, всякога присъства несъгласито на младите със старите разбирания, както и разочарованието на възрастните от „посоката в която върви света“. В Пловдив оборваме този вечен спор не само с инициативите и актовете на..

обновено на 13.01.21 в 09:28

Практично за времето във „Вход свободен“

Днес е денят на Света Татяна, честито на имениците! Иначе, оптимизираме времето си, този вторник. Говорим за събитието „Хакни времето“, на Младежки център Пловдив. Неговият онлайн вариант, с вход свободен, е на 15 януари. Калина Дамянова е..

обновено на 12.01.21 в 09:39

"Вход свободен" - Световен ден на думата "благодаря"

В световния ден на думата "благодаря" ще обърнем внимание на нещата, за които трябва да бъдем благодарни.  Какво да очаква всяка зодия през 2021-ва година? Отговора на този и на много други въпроси ще получим от астролога Нина Ненова.  Очаквайте и..

публикувано на 10.01.21 в 22:58

Билки и храни, благоприятни за здравето ни

Искате ли да се радвате на здрав сън, повече енергия и добро настроение? Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредните ефекти на стреса и забързаното ежедневие върху тялото и ума? Как да възстановите баланса на нервната система по естествен..

обновено на 08.01.21 в 16:35

"Вход свободен" - нова година, нови очаквания

В петъчния ден обичайно ще ви потопим в света на киното и книгите с рубриките "Кино" и "Четем с радио Пловдив".  Ще обърнем внимание и на интересни и актуални теми.  Предстои ни среща и с Нина Ненова - астролог, а тя от своя страна ще ни разкаже какво ни..

обновено на 08.01.21 в 09:44

Променяме нагласи във „Вход свободен“

Днес отбелязваме Ивановден и се грижим за себе си. С Гергана Радович, холистичен терапевт и преподавател по ТЕС, коментираме един психологически метод, който ни помага да променяме неработещи нагласи. Очаквайте, след 13.00 часа. От Вили..

обновено на 07.01.21 в 09:31

Празник с "Вход свободен"

Днес е Богоявление или Йордановден, третият по значимост християнски празник през годината. Според библейската легенда на този ден Исус Христос е покръстен във водите на река Йордан от Йоан Кръстител. По този повод ще се запознаем с традициите и обичаите на..

обновено на 06.01.21 в 09:48

Женственост и творчество във „Вход свободен“

Заедно сме до 14, за да разберем повече за събитието „Изпълни се с женственост и творчество“, на 9-ти януари, в Пловдив. Подробностите от Боряна Христова, организатор. Очаквайте рубриката „Извънредни мисли“. Гост на Дарина Иванова е..

публикувано на 05.01.21 в 09:30