Споделено с Августина

Споделено“ е музикално- информационно предаване, предназначено за широк спектър слушатали, като акцентът е върху младежката аудитория.

В „Споделено“ се представя не само нова българска музика, но и нейните изпълнители. Място в предаването имат и утвърдени имена от световната музикална сцена, като това което обединява подбора им е качеството на създавания от тях продукт. 

В „Споделено“ има постоянни рубрики като „Музикален блиц“, „Зад кулисите“ и „Happy birthday“, в които се разказват малко известни факти и любопитни случки, свързани с наши музиканти и легендарни световни имена, както любопитни и неразказвани истории за техни песни, концерти и взаимоотношения с почитатели и фенове.

Предаването се излъчва всяка седмица в неделя от 13.00 до 15.00 часа. 

Водещ на "Споделено" е Августина Петкова. 

Александър Славчев представя "Пътят към теб"

  На 18.02.2024г. в предаването “Споделено” гостува Александър Славчев. Той е един от най-талантливите музиканти на българската сцена.  Алекс е работил с Лили Иванова, подгрявал е концерти на Влади Ампов – Графа  и е един от най-добрите..

публикувано на 19.02.24 в 10:21

Тony: Да бъдем хора, истински в сърцето и душата си!

На 11.02.2024г. в предаването „Споделено“ гостува певицата и композитор Антоанета Георгиева – TONY, за да представи песента „Свят", в която партнира  на M4STAAMIND. Тони се вдъхновява от цялостната идея на рап изпълнителя, който  разказва за детството..

публикувано на 13.02.24 в 10:23

Певицата Криста: Всеки миг на сцената е полет

На 04.02.2024г. в предаването “Споделено” гостува певицата Криста. Тя е един от най-красивите български гласове, които озвучават популярни анимационни герои като Нала от “Цар Лъв”. Не пропускайте да я гледате и като солист в мюзикъла “Целуни ме,..

публикувано на 05.02.24 в 10:35

Михаела Филева представя новия си албум „96”

„96 часа творчество сред природата, искрени разговори с отворено съзнание и сходно усещане за музиката”. С  тези думи Михаела Филева  описа работата по създаването на своя нов албум „96”, чиято радиопремиера  се състоя на 28.01.2024г. в..

публикувано на 31.01.24 в 10:25

Жаклин Таракчи: „Мое малко аз" е сбъднатата ми мечта

„Мое малко аз“ е името на първата авторска песен на певицата Жаклин Таракчи, в която се преплитат много лични истории. Създават  я заедно с Лейбъл „Друго“. Аранжиментът е дело на Робин Николов.  „Благодаря на близките хора до мен.Те са моята..

публикувано на 23.01.24 в 10:19

Певецът Борис Илиев първи гост в "Споделено"

Първият гост в новото предаване на Радио Пловдив "Споделено" с водещ Августина Петкова беше певецът Борис Илиев.  Освен песента "Слънце ти, аз луна“, по музика и текст на Вида Пиронкова, Борис Илиев сподели новината за предстоящата поява на първия..

публикувано на 17.01.24 в 16:54

"Споделено" с Августина Петкова заменя "Любопитно петолиние" по Радио Пловдив

Радио Пловдив започва излъчването на новото информационно- музикално предаване „Споделено“ с водещ Августина Петкова. „Споделено“ ще е в ефир всяка неделя от 13.00 до 15.00 часа, като наследява времето на емблематичното„Любопитно петолиние“ на Тома..

обновено на 14.01.24 в 07:43