Снимката на нощта


„Снимката на нощта“ е авторско развлекателно шоу на Стефи Стаменова – дългогодишен радиоводещ, позната на слушателите от ефира на една от първите частни радиостанции „Канал Ком“.

В „Снимката на нощта“ сега ще се дискутират предимно теми, свързани с личностното  и духовно развитие, както и забавни теми от ежедневието. 

Всяка седмица в предаването участват наживо гости в студиото на Радио Пловдив. Именно те поддържат връзка със слушателите на предаването и отговарят на техните въпроси. Заедно с водещата коментират ежедневни теми, които се поднасят по атрактивен и забавен начин.

В „Снимката на нощта“ има постоянни рубрики, в които се дискутират теми, свързани със семейството, родолюбието, морала, модата и т.н. Не липсват и игри със слушателите, в които те отговярат на въпроси и получават награди.

Предаването ще се излъчва всяка седмица в неделя, в рамките на два часа след ВОБ на БНР от 18.00 до 20.00 часа. Водещ - Стефи Стаменова.


Да станеш майка на 50 за трети път

Има си сила, която си нарежда пътя. В това е убедена 50-годишната певица Росица Пейчева .   Тя не крие годините си, както и любовта към родопската песен. В предаването на Радио Пловдив "Снимката на нощта" дори казва, че се е затъжила за пеенето по време..

публикувано на 22.04.24 в 09:59