Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Представят 5Х5 в "Червеното пони"

Изложба „5х5” ще бъде открита тази вечер от 18 часа в пловдивската галерия „Червеното пони”. 

Петимата художници Марин Христов, Данчо Григоров, Иван Шишков, Илия Йончев и Стиляна Узунова ще покажат по 5 свои платна.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пламна гората до язовир "40 извора"

Смесена гора, сухи треви и храсти горят в района между село Козаново и Асеновград, в местността "40-те извора". Екипите на 11 противопожарни коли се борят с огнената стихия, като вятърът и пресеченият непристъпен терен усложняват ситуацията там. Наблизо до пожара има вили, които са застрашени от огъня, както и борова гора. Ограничен е..

обновено на 30.07.24 в 14:57

Пожар затвори пътя Баня - Васил Левски - Ведраре

Движението по пътя Баня - Васил Левски - Ведраре беше спряно заради възникнал пожар в стърнища.  Сигналът е получен в полицията около 13.30 часа и са взети мерки за въвеждане на временното ограничение.  Полицията пренасочва автомобилите през Карлово, за да избегнат задимения път.

публикувано на 30.07.24 в 14:21

Съдът пусна под домашен арест обвиняемия по делото "Дебора"

Магистратите от Районен съд - Пловдив измениха мярката за неотклонение на Георги Георгиев от най-тежката - “задържане под стража” с по-лека - домашен арест. Това стана известно в края на днешното съдебно заседание. Мярката си той ще изтърпява в Стара Загора, като ще му бъде сложена електронна гривна за радиочестотно наблюдение.  Аргументите в подкрепа..

публикувано на 30.07.24 в 13:57

Актуализират цените и въвеждат нови услуги на общинските фирми на Пловдив

Промени в цените за услугите и таксите за дейности на общинските предприятия ще разгледа Общинският съвет на Пловдив в четвъртък. Предложението е на база на  увеличените им разходи и конкурентноспособност с частните фирми на пазара. По- високи са цените за всички услуги на Дезинфекционната станция, 13 от услугите на „Траурни дейности,..

обновено на 30.07.24 в 12:20

Дебора не се яви на поредното дело срещу Георги Георгиев

Дебора Михайлова не се яви на днешния процес в Пловдивския районен съд  срещу  нейния насилник Георги Георгиев.  Момичето от Стара Загора е представлявана само от нейните адвокати.   Поредното заседание  на делото е фокусирано върху разпит на  свидетелите, които не се явиха на предишното заседане. Един от тях обаче отсъства и днес, което според..

публикувано на 30.07.24 в 12:19