Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Анджелина Джоли призна, че филмите, които прави не са подходящи за гледане от деца

Снимка: ЕПА/БГНЕС

      Това обаче не важи според нея за последния филм с нейно участие „Господарката на злото“. Филмът е цветна приказка за цялото семейство, базирана на историята на Спящата красавица от Шарл Перо. Анджелина Джоли успя веднага да скандализира световната общественост с обобщението, че „филмите на Дисни са скучни по принцип“. Последваха хиляди коментари относно валидността на такова твърдение и най-вече дали скъпоплатената актриса (говори се, че хонорарът и за този филм е в размер на 8-цифрена сума), може да си позволи такъв тон на своите комерсиални благодетели.

     От Дисни обаче се въздържат от всякакъв коментар и едва ли такъв изобщо ще последва, защото от друга страна Анджелина Джоли е отдадена на отглеждането на многобройните си деца и заедно с Брад Пит напоследък се занимава повече с благотворителност и социална дейност, отколкото с производството на филми. Така че от Дисни ще са вечно благодарни на Джоли за участието в тяхната приказка, независимо колко пъти ще обяви, че филмите им не струват. "Господарката на злото" тръгва по българските екрани на 30-ти този месец.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Кметът на Пловдив посрещна три европейски шампионки

Трите маричанки, станали Европейски шампионки  по волейбол за жени до 18 години – Дарина Нанева, Елисавета Сариева и Мария-Магдалена Недялкова, бяха приветствани тържествено в сградата на Община Пловдив от кмета на града Костадин Димитров, председателя на Общински съвет – Пловдив Атанас Узунов и зам.-председателя на Общински съвет – Пловдив Стефан..

публикувано на 15.07.24 в 16:41

Кметът и президентът на МФ по кану-каяк откриват Световното U23

Пловдив ще се справи с организацията по провеждането на Световното първенство по кану-каяк за младежи до 23 години, юноши и девойки. Единствено няма как да можем да предотвратим жегите. Това заяви заместник-кметът по "Спорт и младежки дейности“ и двукратен олимпийски шампион Николай Бухалов. Шампионатът на планетата ще се проведе от 17 до 21 юли на..

публикувано на 15.07.24 в 16:36

Марица победи с 4:1 Гигант Съединение

Марица победи с 4:1 Гигант (Съединение) в контролна среща, която се игра в събота преди обяд на стадиона в “Кършияка”. Проверката бе трета за “жълто-сините”, като две от срещите завършиха с успех за състава. Тимът на Стойчо Драмов се представи добре с оглед на етапа от подготовката си. Всички футболисти от групата за мача взеха участие в него, като..

публикувано на 13.07.24 в 18:10

Ботев пусна в продажба билети за дербито с Локомотив

Билетите за първото домакинство на Ботев Пловдив в първенството през сезон 24/25 срещу Локомотив Пловдив вече са в продажба. Сблъсъкът между градските съперници е на 28 юли от 21:00 часа на стадион „Христо Ботев“. Ето какво написаха още от Ботев: „Феновете, които са закупили абонамента карта за сезон 24/25 вече имат гарантирано място в дербито..

публикувано на 12.07.24 в 17:58
Йордан Митков

Йордан Митков - олимпийски шампион от Монреал 1976

Йордан Митков е р оден е на 3 април 1956 година в град Асеновград. Той е  о лимпийски шампион от летните олимпийски игри в Монреал през 1976 година. Започва да тренира вдигане на тежести през 1968 година при Иван Веселинов, а след това при Стойчо Стойчев. От 1968 до 1980 година, когато прекратява активната си състезателна дейност, се състезава само..

публикувано на 12.07.24 в 16:40