Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В утрото на 26 юни по Радио Пловдив – за банковите суматохи и сапунените политически сериали

За обратите в криволичещия политически драматизъм и евросапунките с неясен край, за  безвремието на управленските оставки и предсрочните избори, за стабилността на банковата ни система и куклите в политико-икономическия спектакъл – по тези и други теми ще анализираме в четвъртък сутрин в ефира на Радио Пловдив. .

Коментарите – от политолога Даниел Смилов и финансовия експерт Кольо Парамов.

И още от програма „Точно днес”: Манол Пейков представя романа на иранската писателка Паринуш Сании - "Моята орис".

Каним ви и на изложба - в  галерия „Аспект” Николай Добрев показва „Морско синьо”

Слушайте ни от 6 до 9:30! 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Нелегални "социално слаби" търговци в Пазарджик и региона

70 нелегални търговски обекта разкри полицията в Пазарджик и рeгиона при мащабна полицейска акция. Проверки са извършени в Пазарджик, Пещера, Панагюрище, Септември и Велинград. Повечето от незаконните търговци са се регистрирали като "социално слаби" и са получавали помощи. Само през последните две седмици са конфискувани 3 100 литра алкохол..

публикувано на 15.10.16 в 16:04

"Точно днес" в понеделник, 23 юни

В утрото на Радио Пловдив в Деня на национален траур в памет на жертвите от бедствието в Североизточна България, с последна информация от ужасяващия воден ад във Варна и Добрич, ще чуете журналистите Гинка Димитрова от БНР и Диян Божидаров от в. «Сега». През погледа и на двамата, видели кошмара от пороя с очите си и докоснали се лично до трагедията..

публикувано на 22.06.14 в 19:05

В "Ден след ден" - за шанса да оцелееш... на автобусна спирка, в планината или на пътя на водната стихия

Теми от ежедневието ни  с  различните гледни точки и коментар в програма „Ден след ден” от три следобед Съучениците и учители на блъсната на автобусната спирка в Пловдив - Катерина дариха кръв, а прокуратурата в Пловдив обяви, че виновният го грози три години затвор. Всичко за случая в следобедната  програма  на Радио Пловдив до 17 часа..

публикувано на 20.05.14 в 14:36