Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

След Ангел Че и организацията на ББЦ в Стамболийски напуска партията на Бареков

Общинската структура на ББЦ в Стамболийски напуска партията. На пресконференция в сряда председателят Атанас Мавродиев ще обяви мотивите за колективния отказ от членство. 

Припомням, че преди дни партията напусна нейният заместник - председател Ангел Славчев. 

„България без цензура“ се създаде с идеята да не бъде лидерска партия, а бе превърната в диктаторска. Николай Бареков е само формалният лидер на тази партия, а истинският се казва Делян Пеевски, обяви Славчев.

Той разказва, че Бареков и Пеевски всекидневно водели разговори, като лидерът на ББЦ ползвал специален телефон с чужда карта. „Неслучайно след всеки разговор следват указания какво да се прави и каква нова теза да се защитава”.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Авариен ремонт спира за ден трафика по част от бул. ,,Цар Борис III Обединител“

Поради авариен ремонт на магистрален водопровод по западното платно на бул. ,,Цар Борис III Обединител“, в участъка от ул. ,,Цанко Дюстабанов“ до кръстовището с ул. ,,Света Петка“ днес се спира движението на МПС и автобусен транспорт  в посочения район.  От  ОП „Организация и контрол на транспорта“ уточняват, че ограничението е в сила за времето..

публикувано на 26.07.24 в 11:12

Влаковете от Елин Пелин са насочени през Карлово

Преустановено е движението на влаковете в района на гара Елин Пелин, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Причината е пожара в склад за фойерверки край Елин Пелин. Влаковете по направление Бургас-София и София-Пловдив-Варна се пренасочват през Карлово  Пътниците, пътуващи във влакове от Пловдив и Вакарел до Искър, и от Искър до Септември, ще бъдат..

обновено на 26.07.24 в 10:35

Кметът Костадин Димитров желае успех на пловдивските олимпийци

Кметът Костадин Димитров към пловдивските олимпийци: Вие сте пример и гордост за нашия град! В навечерието на предстоящите Олимпийски игри в Париж кметът на Пловдив Костадин Димитров отправи специално обръщение към пловдивските представители на най-големия спортен форум в света.  Това са:   Кирил Кирилов – стрелба, Пламена Миткова – лека..

публикувано на 26.07.24 в 10:35

Стартират поръчките за новите сгради на три училища в Пловдив

Обществените поръчки за строителството на новите сгради на Математическата гимназия, СУ "Патриарх Евтимий" и ОУ "Княз Александър Първи", за които Община Пловдив спечели финансиране от МОН, ще бъдат обявени до десет дни. С изграждането им ще бъдат решени много наболели и стари проблеми на града, това заяви ресорният заместник-кмет Владимир Темелков...

обновено на 25.07.24 в 14:40

Съдът нареди ново общо събрание да реши ще има ли кариера над Горнослав

Административният съд в Пловдив задължи кмета на община Асеновград да насрочи и проведе ново общо събрание в село Горнослав. Административният съд гледа жалба на бивша кметица на Горнослав Решението идва, след като бившата кметица на селото Ели Корбетова заведе дело, в което твърди, че проведеното на 3 юли общо събрание е незаконно. На него..

публикувано на 25.07.24 в 14:39