Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рокаджии събират помощи в подкрепа на Мизия

Рок Фондация ПолинеРОООК фест и организаторите на едноименния пети Есенен фестивал стартират кампания в подкрепа на пострадалите жители на град Мизия! 

Месец преди началото на феста е в ход дарителска кампания с цел набиране на парични средства, продукти и предмети от бита за пострадалите от разрушителното наводнение, граждани на Мизия. 

Приемат се дрехи, електроуреди, одеала, трайни храни, и всички полезни предмети за бита, който могат да влязат в употреба от пострадалите семейства. Те ще се събират всеки ден от 9 до 12 и от 17 до 19 часа в клуб-кафе POLINERO face до пловдивския пл. „Шахбазян“ на бул. „6 септември“ 180. Там е поставена и кутия за парични дарения. Срещу тях ще се издават протоколи за дарение от фондацията.

По време на самия PolineROOOCK fest, който ще се проведе от 12 до 14 септември в Пловдив, почитателите на твърдия саунд също ще могат да даряват вещи и средства за пострадалите в Мизия. Събраните помощи и пари ще бъдат предадени на един или два етапа,  чрез пунктовете на БЧК и разкритите дарителски сметки.

Ето и пълната програма на Петия Есенен PolineROOOCK fest 2014

12 Септември /Петък/

17:00  Panic Station /Bg/

18:00  Fat Bertha /Bg/

19:15  AlogiA /Serbia/

20:30  Krossfire  /Bg/

21:45  Purpendicular - Deep Purple Tribute Show /Europе/

13 Септември /Събота/

17:00  ASSAMBLEND /Bg/

18:00  Perfect Stranger /Bg/

19:15  KINGDRAGON /Gr/

20:30  Analgin /Bg/

21:45  John Steel /Bg/ & Blaze Bayley /England/

14 Септември /Неделя/

17:00  Антифриз /Bg/

18:00  Докторс Гого Бенд /Bg/

19:15  Черно Фередже /Bg/

20:30  End Of Pain /Bg/

21:45  Obraten Efekt /Bg/




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

4-ти ден продължава борбата срещу огнената стихия в Калояново и Хисаря

Пожарът между Калояново и Хисаря е овладян и нощта е преминала спокойно.   Заради тлеещи огнища и очакваните високи температури обаче на място остават екипи на пожарната, служители на Горското стопанство, военнослужещи и доброволци.  През нощта в района на селата Иван Вазово и Михилци са били разположени няколко екипа на пожарната,..

обновено на 15.07.24 в 08:43

Пловдив събира на форум учители в чужбина

Пловдив е домакин на двудневен семинар за учители от българските училища в чужбина. Днес и утре в къща музей „Христо Г. Данов“, Стария град ще се проведе семинар на темата „Учителят зад граница между „Възрожденските“ предизвикателства и методическите решения“. Форумът се организира от екипа на Пловдивския университет „Паисий..

публикувано на 15.07.24 в 08:32

Министър Запрянов ще открие новата полоса в Граф Игнатиево

Служебният министър на отбраната Атанас Запрянов ще открие официално новата полоса за излитане и кацане в Трета авиационна база в село Граф Игнатиево. Той ще връчи Акт 16 на командира на авиобазата бригаден генерал Николай Русев. В рамките на церемонията ще се извърши пребазиране на самолети МиГ-29 от летище Пловдив, с което се подновява..

публикувано на 15.07.24 в 08:27

Следят с дронове пожарите в Средна гора

Трети ден продължават пожарите в общините Хисаря и Калояново.  Целият терен на пожара  обхваща над 15 хиляди декара гора и равнинни площи и се наблюдава с дронове. На място днес пристигна началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, който дойде, за да се увери, че ситуацията е под контрол и да съдейства, ако е необходимо, с допълнителни сили и..

публикувано на 14.07.24 в 16:27

Жители на село Брезе протестираха в Девин

Жители на родопското село Брезе протестираха в Девин с искане за подмяна на водопроводната мрежа и ремонт на пътища. Протестиращите се събраха на входа на Девин и в шествие  преминаха близо два километра до сградата на Общината. Издигнаха знамена и плакати с надписи:  "Брезе ще го има" и "Искаме  водопровод и канализация пътищата"...

публикувано на 14.07.24 в 15:24