Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Берое разби Локомотив с 3:0 насред Пловдив

Берое разби Локомотив с 3:0 насред Пловдив и излезе второ място в "А" група с 18 точки, на 2 по-малко от лидера ЦСКА. Домакините пък са на 10-о място със 6 точки.

Жуниор Мапуку пропусна дузпа в началото на второто полувреме. Георги Костадинов откри резултата в полза на гостите в 55-ата минута, а само 3 минути по-късно Селим Керкар удвои резултата. Класиката оформи националът Венцислав Христов в 75-ата минута.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Васил Гърков ще замести временно Христо Златински

ПФК Локомотив Пловдив избра кой да замести временно Христо Златински. Както е известно, специалистът води в момента представителния отбор на черно-белите и няма възможност да работи пълноценно и с дублиращия тим. Поради тази причина бе определен Васил Гърков да застане временно начело на втория отбор. Младият наставник проведе вече и първа тренировка с..

публикувано на 17.10.24 в 18:04

Отличиха медалистите от пловдивските клубове

54-ма световни и европейски медалисти от пловдивските клубове получиха грамоти от зам.-кмета по спорт и младежки дейности Николай Бухалов като признание за постигнатите спортни постижения през годината. Наградени бяха и техните треньори. Това се случи на организирана от Община Пловдив церемония, която се проведе в Дом на културата „Борис Христов“...

публикувано на 17.10.24 в 17:23

Ето кога играят "Ботев" и "Локо" за Купата на България

БФС обяви програмата за първия кръг (1/16-финали) от турнира за Купата на България по футбол. Носителят на трофея "Ботев" (Пловдив) гостува на "Миньор" в Перник. Мачът е от 13:30 часа на 31 октомври (четвъртък). "Локомотив" (Пловдив) също е гост, но на Черноморец (Бургас). Сблъсъкът е от 13:30 часа на 28 октомври, понеделник. Срещата ще се играе на..

публикувано на 16.10.24 в 17:40
Бруно Акрапович застана начело на ФК

Бруно Акрапович застана начело на "Хебър"

Новият старши треньор на "Хебър" (Пазарджи) Бруно Акрапович беше представен на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в Пазарджик. "Повикаха ме на среща, видяхме се на разговор. Аз имах желание да продължа работа в България", коментира Акрапович на срещата с медиите. "Знам в каква ситуация се намира в клуба, но съм готов да помагам на отбора,..

публикувано на 16.10.24 в 12:35
България, национален отбор по футбол

Северна Ирландия ни унижи с 5:0, Десподов пропусна дузпа

България претърпя тежка загуба с 0:5 при гостуването си на Северна Ирландия в среща от четвъртия кръг на Група „С3“ на турнира Лига на нациите. Поражението бе първо за „лъвовете“ в тазгодишното издание на надпреварата, както и първо под ръководството на Илиан Илиев. Домакините от Северна Ирландия решиха всичко през първите 45 минути, в които..

публикувано на 16.10.24 в 08:12