Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Пловдивските реформатори искат общ кабинет с ГЕРБ и ПФ без предварителни условия

| обновено на 06.10.14 в 14:54

ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт  могат да  реализират съвместно дясно управление,  заяви избраният за депутат от РБ в  града  д-р Димитър Шишков.

По думите му  изборните резултати  са  „една  страхотна победа за десницата в Пловдив” и РБ  нямат разлика във „вижданията си”  с ГЕРБ.

Той  добави, че очакват покана за преговори с партията на Борисов без да поставят условия.  Ако обаче ГЕРБ не удържат на обещанията си  и откажат  пътя на неотложните обществени реформи,  то РБ  категорично ще откаже сътрудничество с тях,  предупреди  Димитър Шишков.

В Пловдив Реформаторите взеха 9.53% подкрепа.
Още от категорията

И "Тренд" измери паритет между ГЕРБ и БСП

След два поредни месеца на спад в обществената подкрепа към основната управляваща партия и ръст при извънпарламентарната опозиция, през октомври се регистрира стабилизация на нивата от септември, ГЕРБ и БСП остават в практически паритет.  Това показван данни от проучване на "Тренд" по поръчка на вестник "24 часа", посветено на..

публикувано на 19.10.20 в 15:37

В УМБАЛ "Пловдив" за първи път поставиха колянна протеза

Проф. Владимир Ставрев консултант от УМБАЛ „Св. Георги“, д-р Емил Миланов, началник отделение Ортопедия и травматология на МБАЛ „Пловдив“, д-р Никола Измирлиев и операционна сестра Виолета Даскалова представиха първата операция на колянна протеза направена в пловдивска болница.  Пациентката Милена Тодорова на 49 г.  е с полиревматоиден артрит...

публикувано на 19.10.20 в 13:28
Храмов празник на църквата

Почитаме Свети Иван Рилски Чудотворец

Българската православна църква почита днес паметта на Свети Йоан Рилски Чудотворец, считан за небесен закрилник на българския народ. Празникът се свързва с пренасянето на неговите мощи от Рилския манастир до град Средец. По този повод във всички храмове на Българската православна църква ще бъдат отслужени празнични богослужения. Великият..

обновено на 19.10.20 в 11:36

Дайте ни време на нас - лекарите, и се пазете от Ковид-19

Напред към новата реалност с лекарите и професионалния им празник точно днес на 19 октомври: имаме разговор с д-р Костадин Чифлигаров , пловдивската номинация за лекар на годината на национално ниво. Той е анестезиолог в интензивното отделение на КАИЛ на УМБАЛ "Свети Георги", заместник - председател на БЛС в Пловдив. Д-р Чифлигаров описа 2020..

публикувано на 19.10.20 в 09:49

"Старт на кариерата" вече дава работа за 12 месеца на младежите

В програма "Точно днес" разказваме защо за първи път от социалното министерство промениха срока за действие на програмата "Старт на кариера" за младежи до 29 години.  12 месеца младите висшисти ще могат да работят в публичната администрация. Интервюто по темата е с директора на РЗС Пловдив Фани Николова. От тази служба обслужват областите Пловдив,..

публикувано на 19.10.20 в 08:08