Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Не изключвайте коалиция между ГЕРБ и БСП

Дефицитът на всякакво доверие в политическите партии точно роди този парламент- смята бившият разузнавач и шеф на пресцентъра на МС по времето на кабинета "Виденов":

Новината е, че размерът на големите партии става все по- малък. Резултатът е, че когато се размива политическата отговорност се размива и наказателната. Преходът з апочна така и стакава цел- такава беше политиката на Андрей Луканов и Александър Лилов, които заложиха модела.

Според Райдовски независимо с кого и как  правителство ще има. Вероятен партньор на ГЕРБ, колкото и сега да звучи смешно е БСП. Това са двете най- големите партии - аргументира се Райдовски и насочва вниманието към мекия тон, който поддържат Бойко Борисов и Михаил Миков.

Повече чуйте в интервюто:
Още от категорията

Рестартирай Европа: Ковид-19 и програма "Образование"

България ще получи близо 787 млн. евро от ЕС по програма „Образование“ 2021-2027.Проектът на програмата е публикуван за обществено обсъждане до 9 август. Със средства от Европейския социален фонд+ (ЕСФ+) ще се насърчава равният достъп на всички деца и ученици до качествено и приобщаващо образование, с акцент върху уязвимите групи...

публикувано на 03.08.21 в 09:00

В Триград ще изградят парк на родопските билки

Парк на родопските билки ще изгради в Триград сдружение „Здравец“ по българо-гръцката програма „Интеррег  VА“. "За реализацията на проекта  „Floreo“ ще оборудваме наети закрити помещения и неизползваем парцел над 2 декара", съобщи пред Радио Пловдив председателят на неправителствената организация Радост Караиванова. Девинското село Триград..

публикувано на 03.08.21 в 07:13

Очаквам повече ваксинирани през есента

„Общопрактикуващите лекари в Пловдив са готови да посрещнат четвъртата вълна на Ковид-пандемията. Имаме  разработени протоколи, опит от предишните вълни, готовност да правим имунизации. За болните обаче все още няма лекарства и можем само да ги наблюдаваме, за да преценим кога се нуждае от кислородно лечение, за да го насочим  към болница и..

публикувано на 02.08.21 в 10:28

Еуфорията след изборите е рискована за властта

От „черната кутия“ за идеи на ИТН извън институционалната политика, според ДБ, до „възмездието като топприоритет“ за хората на Слави Трифонов, през отказа на ИБГНИ за „подкрепа на празен лист“  до убеждението на БСП, че без осъзнаване необходимостта от рамото на столетницата, Правителство не може да има. Ще успеят ли политиците  да сглобят..

публикувано на 02.08.21 в 09:06

Законът не е добър, ако не решава проблемите на хората

„Държавата трябва да поеме своята отговорност и да осигури на българските граждани минимално необходимото за качеството им на живот през 21 век. Очаквам дългосрочни мерки, защото оперативните програми, планът за възстановяване  и устойчивост, държавният бюджет и другите източници на финансиране са за това – да се подобрява качеството на..

публикувано на 02.08.21 в 08:52