Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Григор Димитров отпадна в Маями

Снимка: BGNES

Григор Димитров отпадна в третия кръг на тенис турнира от сериите „Мастърс“ в Маями след загуба с 6:7(2), 2:6 от представителя на домакините Джон Иснър. Двубоят, който продължи час и 16 минути, бе първи между двамата при професионалистите.

Българинът допусна няколко двойни грешки в ней-неподходящите моменти, както и куп непредизвикани грешки срещу силния сервис на американеца.

За място на четвъртфиналите Иснър ще играе срещу Милош Раонич от Канада, а Димитров започва подготовката си за сезона на клей.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ботев Враца - Локомотив Пловдив 0:0

Ботев (Враца) и Локомотив (Пловдив) не успяха да се победят и завършиха 0:0 на стадион "Христо Ботев" във Враца. В първите 20 минути от началото на срещата двата отбора като че ли се надлъгваха, но не успяха да създадат интересни ситуации. В 26-ата минута домакините от Ботев (Враца) изпълниха ъглов удар, но вратарят на пловдивчани Мартин Луков изби..

публикувано на 18.10.24 в 21:52

Ботев Пд проявява интерес към Серкан Юсеин

Ботев Пловдив проявява интерес към национала Серкан Юсеин. Халфът е част от селекционния списък на треньора на жълто-черните Душан Керкез.  Причината е, че в края на летния трансферен прозорец клубът продаде на ЦСКА Джеймс Ето‘о. А преди паузата в шампионата друг основен играч от средата на терена – Антонио Перера, получи контузия. А възстановяването на..

публикувано на 18.10.24 в 18:13

Любослав Пенев: "Благодаря на всички футболисти на Локомотив"

Треньорът Любослав Пенев благодари на футболистите на Локомотив (Пловдив) за съвместната работа и пожела успех на отбора и на феновете с изявление до БТА. Пенев пое Локомотив (Пловдив) преди началото на настоящия сезон, но преди седмица от клуба обявиха, че започват преговори за прекратяване на договора му, а за временен наставник беше назначен Христо..

публикувано на 18.10.24 в 18:09

Васил Гърков ще замести временно Христо Златински

ПФК Локомотив Пловдив избра кой да замести временно Христо Златински. Както е известно, специалистът води в момента представителния отбор на черно-белите и няма възможност да работи пълноценно и с дублиращия тим. Поради тази причина бе определен Васил Гърков да застане временно начело на втория отбор. Младият наставник проведе вече и първа тренировка с..

публикувано на 17.10.24 в 18:04

Отличиха медалистите от пловдивските клубове

54-ма световни и европейски медалисти от пловдивските клубове получиха грамоти от зам.-кмета по спорт и младежки дейности Николай Бухалов като признание за постигнатите спортни постижения през годината. Наградени бяха и техните треньори. Това се случи на организирана от Община Пловдив церемония, която се проведе в Дом на културата „Борис Христов“...

публикувано на 17.10.24 в 17:23