Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

КЦМ прави спортен празник на Копривките

За 37 път КЦМ организира спортен празник и хепънинг на открито за работниците и служителите си край почивната станция на предприятието на Копривките. 

Близо два часа на откритата сцена музикантите от формация Фондацията изпълниха вечни български парчета на ФСБ, Щурците, Дони, БТР. Водещ на шоуто бе актьорът Ненчо Балабанов

За първи път тази година на празника на КЦМ имаше и крос, спечелен от учениците от Професионалната гимназия Цар Иван Аден Втори в Асеновград. Наградите връчи директорът Румен Цонев.




БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Поевтиняват повечето плодове и зеленчуци на борсите тази седмица

Повечето зеленчуци и плодове и някои основни хранителни стоки поевтиняват на тържищата у нас през седмицата, показват данните в седмичния бюлетин на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата. От зеленчуците най-много поевтиняват зелените чушки - с 10,6 на сто до 2,27 лева за килограм. Картофите падат с 5,4 на сто до 1,01 лева за килограм,..

публикувано на 28.07.24 в 08:39

Полицията с драконовски мерки за пловдивското дерби

Заради пловдивското дерби между "Ботев" и "Локомотив" пловдивската полиция предприема редица сериозни мерки. Планирано е засилено присъствие на екипи на полицията и на жандармерията на територията на спортната зона и в града, като служителите имат ангажимент към цялостното обезпечаване на обществения ред и бърза реакция при получени сигнали за..

публикувано на 28.07.24 в 07:49

Ограничават движението заради дебрито ПФК „Ботев“ – ПФК ,,Локомотив‘‘

Във връзка с провеждането на футболна среща между отборите ПФК „Ботев“- Пловдив и ПФК ,,Локомотив‘‘- Пловдив на стадион „Христо Ботев“, днес от 18:00 ч. до 24:00 ч., се спира движението на масовия градски автобусен транспорт по бул. ,,Източен“ от кръстовището с бул. ,,Княгиня Мария Луиза“ до кръстовището с бул. ,,Санкт Петербург“. От ОП..

публикувано на 28.07.24 в 07:14

Велинград е домакин на "Тур дьо Франс - етап "България"

Днес във Велинград предстоят стартовете на второто издание на най-голямото международно колоездачно състезание у нас - „Тур дьо Франс - етап България”. През града минава част от трасето – от Триъгълната градинка по бул. „Съединение” през площад „Македония” и улица „Димитър Благоев” по жп прелеза пред „Клептуза” и към околовръстния път в..

публикувано на 28.07.24 в 07:12

Авариен ремонт спира за ден трафика по част от бул. ,,Цар Борис III Обединител“

Поради авариен ремонт на магистрален водопровод по западното платно на бул. ,,Цар Борис III Обединител“, в участъка от ул. ,,Цанко Дюстабанов“ до кръстовището с ул. ,,Света Петка“ днес се спира движението на МПС и автобусен транспорт  в посочения район.  От  ОП „Организация и контрол на транспорта“ уточняват, че ограничението е в сила за времето..

обновено на 28.07.24 в 07:09