Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дълги опашки за безплатните покани за откриването на Колодрума

| обновено на 19.08.15 в 15:48


Внезапна  промяна в организацията за раздаването на безплатните покани за откриването на Колодрума изнерви десетки пловдивчани преди обед. 

Според първоначалното съобщение на градската администрация, 4 500 безплатни покани за церемонията  ще бъдат пуснати на два пункта – билетния център пред общината и информационния център до Централна поща.  

Малко след началния час на кампанията обаче,  на гишето за билети пред общината  беше залепено съобщение, че поканите ще се раздават само на втория пункт, като никакво обяснение за промяната не беше дадено. 

Въпреки обявеното начало– 10 часа, оказа се, че  раздаването е започнало половин час по-рано и всички доставени покани са били светкавично изчерпани. Отговорникът на пункта отказа да посочи колко от тях е раздал, като увери, че неизвестно кога по-късно, се очакват още. 

Към 11.30 ч.  Пред Информационния център до Пощата се струпа тълпа от недоволни хора, които питаха защо са променени предварителните условия за получаването на поканите.  

Изправен пред нарастващото недоволство и включения микрофон на Радио Пловдив, отговорникът успя да издейства още от безплатните билети, които изтича да вземе лично от общината. 

Двайсет минути по-късно,  образувалата се опашка от около нови сто чакащи успя да получи обещаните покани. 


Нови количества ще бъдат доставени към 15 часа, увериха от общината. 


Интересът към събитието е огромен, заради дългоочакваното откриване на модерната, огромна отвътре  спортна зала, съпроводено с тържествена церемония и богата шоу програма.


Това ще стане на 30 август вечерта, с участието на оркестърът и хорът на Държавна опера-Пловдив, Deep Zone Project и други изпълнители. Предвидени са демонстрации по пистово колоездене и томбола с предметни награди за зрителите. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Следят с дронове пожарите в Средна гора, усложнена обстановка до Иван Вазово

Трети ден продължават пожарите в общините Хисаря и Калояново.  Целият терен на пожара  обхваща над 15 хиляди декара гора и равнинни площи и се наблюдава с дронове. На място днес пристигна началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, който дойде, за да се увери, че ситуацията е под контрол и да съдейства, ако е необходимо, с допълнителни сили и..

публикувано на 14.07.24 в 16:27

Жители на село Брезе протестираха в Девин

Жители на родопското село Брезе протестираха в Девин с искане за подмяна на водопроводната мрежа и ремонт на пътища. Протестиращите се събраха на входа на Девин и в шествие  преминаха близо два километра до сградата на Общината. Издигнаха знамена и плакати с надписи:  "Брезе ще го има" и "Искаме  водопровод и канализация пътищата"...

публикувано на 14.07.24 в 15:24

Локализирани са пожарите в общините Калояново и Хисаря

Локализирани са пожарите в общините Калояново и Хисаря.  Трети ден продължава потушаването на пожарите в Средна гора Екипи на пожарната , горското стопанство, доброволци и военни с техника продължават работа в засегантия от огъня периметър,  съобщи за Радио Пловдив   областният управител на Пловдив  и председател на оперативния щаб за..

обновено на 14.07.24 в 12:27

Трети ден продължава потушаването на пожарите в Средна гора

Трети ден продължава борбата с огнената стихия на територията на общините Калояново и Хисаря, където бе обявено бедствено положение. Огнищата обхващат периметър от 15 хиляди декара гори и равнини площи.  Съдействат и военните от пловдивския 91-ви инженерен батальон за обща поддръжка.  Основните усилия днес са насочени към потушаването на огъня при..

обновено на 14.07.24 в 12:27

100 колоездачи се включват във велотур "Момчиловци"

Национален велотур „Момчиловци“ се провежда днес в известното родопско село. В четвъртото издание на велотура ще участват над 100 колоездачи от цялата страна. Те ще преминат по 100-километров кръгов маршрут. Той стартира и финишира в Момчиловци, преминавайки през Смолян, Търън, Стоянов мост, Баните. Колоездачите участват със собствен велосипед и..

обновено на 14.07.24 в 09:28