Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриха мъртъв младежа, изчезнал преди четири дни в Рила

| обновено на 25.08.15 в 14:14

21-годишният Мехмед Али, който изчезна в събота в района на Белмекен, е бил открит мъртъв. Това съобщи кметът на Юндола Мехмед Местан, като бе получено потвърждение и от говорителя на полицията Мирослав Стоянов. 

Тялото на 21-годишния Мехмед е открито в малинаж в посока на местността Яреница. Това е на километри от мястото, където изчезна момчето в събота по обед. По първоначални данни, по тялото на Мехмед няма видими следи от насилие. Група от криминалисти пътуват към мястото.

 След огледа спасителна група от пазарджишката противопожарна служба ще пренесе тялото на момчето за аутопсия, тъй като теренът е силно насечен. Вероятно акцията по транспортирането на тялото ще продължи до късно вечерта. По случая е образувано досъдебно производство.

Все още не е установено дали Мехмед е бил убит или е починал от изтощение или студ. Велинградското село Света Петка е в шок. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Министър Запрянов откри новата полоса в авиобаза "Граф Игнатиево"

"Още 4 от общо 49 проекта за реконструкция на авиобаза "Граф Игнатиево" са от основна важност за приемането на изтребителите Ф-16 и имаме уверение, че до края на годината те ще бъдат завършени", каза министърът на отбраната Атанас Запрянов.  Министърът връчи Акт 16 на реконструираната писта на командира на авиобазата генерал Николай Русев. В..

публикувано на 15.07.24 в 11:38

4-ти ден продължава борбата срещу огнената стихия в Калояново и Хисаря

Пожарът между Калояново и Хисаря е овладян и нощта е преминала спокойно.   Заради тлеещите огнища и очакваните високи температури обаче на мястото остават екипи на пожарната, служители на Горското стопанство, военнослужещи и доброволци.  През нощта в района на селата Иван Вазово и Михилци са разположени няколко екипа на..

обновено на 15.07.24 в 11:17

Откриха зона за шах на открито на Гребната база

С демонстративна партия шах между гросмайстор Виктория Радева и кмета на Пловдив Костадин Димитров на Гребната база бе открита нова площадка за шах на открито.  Играта завърши реми, а след това европейската ни шампионка показа пред присъстващите партията й от първия кръг на Европейското в Баку. Зоната за шах се намира до Младежкия център и..

обновено на 15.07.24 в 11:15

В Марково ще се проведе общоселско събрание заради безводието

В Марково тази вечер ще се проведе общоселско събрание, на което да се обсъди проблема с недостига на вода и предлагания от ВиК режим за ползване. Като причина за безводието от водното дружество изтъкват засушаването, намаления дебит и повишеното потребление, както и това, че питейна вода се ползва за пълнене на басейни и поливане на..

публикувано на 15.07.24 в 10:46

Пловдив събира на форум учители в чужбина

Пловдив е домакин на двудневен семинар за учители от българските училища в чужбина. Днес и утре в къща музей „Христо Г. Данов“, Стария град ще се проведе семинар на темата „Учителят зад граница между „Възрожденските“ предизвикателства и методическите решения“. Форумът се организира от екипа на Пловдивския университет „Паисий..

публикувано на 15.07.24 в 08:32