Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тежка катастрофа отне живота на трима пловдивчани на пътя Оризово - Плодовитово

Трима пловдивчани са загинали при тежка катастрофа на пътя Оризово – Плодовитово, съобщи полицията в Стара Загора. 

Инцидентът е станал около 19,45ч. снощи, когато специален автомобил „Форд Транзит”, управляван от 48-годишен мъж от гр.Пловдив, се движил с несъобразена скорост. 

Внезапно шофьорът губи управление над автомобила, който напуска пътното платно вляво, навлиза в района на строителен обект и блъска 25-годишен мъж от Пловдив, който загива на място. Фордът продължава движението си и се удря в специален автомобил „Ивеко Дейли”, товарещ аварирал ”Форд Фиеста”, след което се блъска в бетонни отломки и се преобръща на лявата си страна. 

В резултат на удара, на място загиват водачът на „Форд”-а и водещият се до него 61-годишен мъж от Пловдив. 

По случая е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Няма други количества америций, освен вече откритите

Вътрешният министър Атанас Илков обяви, че няма нови открити количества от радиоактивния елемент, а операцията е предотвратила сделка с намерените количества:  "В момента, в който ние получихме информация, че те притежават и съхраняват такова опасно вещество, те бяха непрекъснато под наш контрол, така че нямаше как да допуснем от това количество,..

обновено на 21.09.24 в 17:14

Бойко Борисов води листата на ГЕРБ в Пловдив

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за парламентарните избори.  Бойко Борисов традиционно ще води две листи - в 16 МИР Пловдив-град и  в столичния 25 МИР.  Цвета Караянчева е водач в Пловдив-област.   Кметът на Смолян Николай Мелемов води..

обновено на 21.09.24 в 17:14

Загасен е големият пожар на АМ "Тракия"

Овладян и почти напълно потушен е вече мащабният пожар, който лумна в района на 100 км. на АМ "Тракия" следобед. Той бушува  в земеделски площи между пазарджишките села Добровница и Мало Конаре  и заради силното обгазяване и гъстия дим се образува километрично задръстване  в двете посоки на магистралата.  Пожарът е загасен, на място остават двата..

обновено на 21.09.24 в 15:34

Отдадохме последна почит на двамата загинали пилоти

С военен ритуал в авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, които загинаха на 13 септември 2024 г., изпълнявайки служебния си дълг.  Президентът Румен Радев, представители на висшето военно командване, офицери и летци изпратиха летците в последния им път. След..

публикувано на 21.09.24 в 15:32

Протест на хора от Войводиново блокира колелото на Панаира

Спонтанен протест на жители от с. Войводиново блокира за час движението в района на колелото до Панаира. Трафикът бе спрян още от Водната палата и от  двете страни се образуваха големи задръствания.  Хората протестират заради продължаващите ремонти по Брезовско шосе и практическата липса на редовен градски транспорт до селото.  Преди три седмици..

обновено на 21.09.24 в 15:29