Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Крадци задигнаха 30 000 лева от апартамент в "Тракия"

За крупна кражба от апартамент в Пловдив, собщава още полицията. Според първоначалната информация между 9 и 13.30 часа в неделя от жилището на 34-годишен мъж в жк “Тракия” с взлом били откраднати около 30 000 лева. 

На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. 

Работата продължават служители от Пето РУ.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Президентът откри "Хемус", износът ни на отбранителни продукти бележи 30 % ръст

Износът на продукти в областта на отбраната от нашата страна през 2023 г. е на стойност 649 милиона евро. Това е ръст от 30% спрямо предишните две години,  съобщи в Пловдив заместник-министърът на икономиката и индустрията Давид Сукалински.  Той посочи, че това се дължи на доброто качество и конкурентната цена на българските продукти в областта на..

обновено на 05.06.24 в 11:13

Отложиха делото "Дебора" заради неявили се свидетели

Днес трябваше да бъдат разпитани един от полицаите и още няколко свидетели, а след това и експертите, изготвили експертизите по делото.  Тъй като част от призованите свидетели не се явиха, прокурорът от старозагорската районна прокуратура Ивелина Косева настоя пред съда да започнат разпитите на вещите лица, които бяха в залата, но адвокатите на..

публикувано на 05.06.24 в 10:43

Нова детска градина откриха в пловдивския район "Тракия"

Най- големият подарък за моя рожден ден е откриването на филиала на ДГ "Червената шапчица" в район "Тракия", това каза кметът на Пловдив Костадин Димитров, който днес става на 49 години.  Две години продължи строителство и обзавеждането на сградата, която е до блок 126. 4,7 млн. лева са вложени в този нов обект, където ще има осем групи за децата от..

публикувано на 05.06.24 в 10:35

Пловдивчани протестират срещу насилието над животни

Пловдивчани излизат на мирен протест и шествие в защита на кучето Джеси, малтретирано в продължение на години от собственика си.  Питбулът беше открит в безпомощно състояние от ученици от Френската гимназия в Пловдив.   Животното имало рани и следи от порязване, затова гимназистите подали сигнал в полицията. Установен е собственикът на животното Стоил..

публикувано на 05.06.24 в 08:59

Започва 16-ото международно изложение за отбрана "Хемус"

147 компании от 25 държави представят своя продукция на откриващото се днес в Пловдив 16-то международно изложение за отбранителни продукти и услуги "Хемус 2024". То ще продължи до 8 юни в Пловдивския панаир и е под мотото "Отбрана, антитероризъм и сигурност“.    Изложението ще бъде открито от президента и върховен главнокомандващ на..

обновено на 05.06.24 в 08:19