Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сводникът Калин, доставял проститутки по пловдивски хотели, е в ареста

50 годишен пловдивчанин е задържан и обвинен за сводничество. 

Районна прокуратура разследва случай отпреди два дни, когато мъжът е отговорил на молба на чужденци, отседнали в местен хотел – да им бъдат осигурени проститутки. 

Сводникът осигурил две жени на възраст 23 и 25 години и  договорил цени за услугите им, които започвали от 100 лева. Малко по- късно е задържан от криминалистите и е в ареста за 72 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пловдив чества 121 години от Илинденско–Преображенското въстание

Пловдив ще отбележи 121-та годишнина от избухването на Илинденско-Преображенското въстание с тържествена церемония пред паметника на българите от Източна и Западна Тракия и Беломорска Македония, загинали в национално-освободителните борби и войните за България.  Монументът се намира в градинката до старите хали в район „Южен“.  В честването..

обновено на 02.08.24 в 10:12

Седем пъти са завишени нормите за ФПЧ във въздуха над Пловдив

Значително превишаване на нормите на фини прахови частици е регистрирано във въздуха в Пловдив, съобщи заместник-кметът по екология и здравеопазване в Община Пловдив Иван Стоянов, който и в момента е на мястото на пожара в Цалапица. Данните от измерванията на мобилните станции показват концентрация от 350 mg/m³ ФПЧ 10, съобщават от община..

публикувано на 02.08.24 в 09:54

Слабо земетресение е регистрирано край Асеновград

Земетресение с магнитуд 2,2 по Рихтер е регистрирано снощи между Асеновград и село Моминско. Това съобщиха от Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН.  Трусът е отчетен в 3,32 ч. Няма данни за щети. 

публикувано на 02.08.24 в 09:18

Димът от сметището край Цалапица обгази Пловдив

Има превишаване на нормата на фините прахови частици във въздуха на Пловдив и Стамболийски, съобщи   областният управител проф. Христина Янчева . Причината е горящото втори ден сметище край Цалапица. "При норма 50 единици фините прахови частици са 70 единици", съобщи проф. Янчева по данни на РИОСВ към 8 часа, като уточни, че останалите показатели..

обновено на 02.08.24 в 08:51

Продължава гасенето на сметището край Цалапица

Продължава гасенето на пожара на сметището край Цалапица, което се запали във вчерашния следобед.  Три екипа на пожарната цяла нощ останаха да дежурят на сметището в с. Цалапица. Около 22 часа снощи периметърът на огъня бе ограничен с помощта на булдозери.  На място е събрана тежка техника, която да започне „запръстяване“ на терена, съобщи..

обновено на 02.08.24 в 08:51