Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Работници спукаха газопровод в Пловдив

При строеж на нова кооперация в пловдивския квартал "Прослав" е спукана тръба на газопроводната мрежа. Инцидентът е станал в 13.30 часа. Няма пострадали и обгазени. 

Газоподаването в района е спряно и се работи по отстраняването на повредата.

Още от категорията

Ромското семейство, "изпрало" 700 000 лв., остава в ареста

Пловдивският Окръжен  остави за постоянно в ареста трима от задържаните  при петъчната акция, когато бе разбита схемата за пране на пари чрез онлайн продажби на фалшифицирани марки спортни стоки.  Тогава бяха арестувани десет души.  Шестима са освободени след първоначалното задържане.  Днешната мярка бе поискана за двама мъже и една жена, за които..

публикувано на 25.01.21 в 20:00

Искат постоянен арест за трима от "схемата с маратонките"

Пловдивският Окръжен  разглежда искането на прокуратурата за постоянен арест на тримата, задържани при петъчната акция, когато бе разбита схемата за пране на пари чрез онлайн продажби на фалшифицирани марки спортни стоки.   Тогава бяха арестувани десет души.  Днешната мярка се иска за двама мъже и една жена, за които прокуратурата твърди, че са..

обновено на 25.01.21 в 17:39

В Пловдив пристигнаха още от ваксините на Пфайзер

Две кутии по 195 ваксини на Пфайзер от новата пратка пристигнала в страната, са вече в Пловдив. Ваксините ще се използват за имунизации само в област Пловдив, съобщи д-р Милена Панайотова, началник на "Противоепидемичен контрол" в РЗИ.  Тя припомни, че в предишната пратка, доставена в Пловдив, е имало ваксини и за други области.  Д- р Панайотова..

обновено на 25.01.21 в 17:19

Антигенните тестове показаха, че учителите в Пловдив спазват мерките

Под 0,2% са положителните антигенни тестове на персонала в общинските училища в Пловдив. Това показват данните при изследвани 78% от педагогическия и 33 на сто от непедагогическия персонал, съобщиха от дирекция „Здравеопазване“ в общината.  Далите положителни тестове са от различни пловдивски училища и са поставени под карантина...

обновено на 25.01.21 в 17:18

Ковид и карантина в три училища и детска градина в Пловдивска област

73 са новодиагностицираните пациенти с Ковид-19 в Пловдивска област за изминалите три денонощия, като  сред новозаболелите има учители от три училища в областта, и една детска градина. Заразени медици за тези дни няма . Нови три случая на ковид са регистрирани в ДГ „Детелина“в Раковски. Така от първия заразен, преди седмица, до момента в градината..

публикувано на 25.01.21 в 16:31