Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев амбициран да продължи победната си серия срещу Черно море

Ботев Пловдив
Снимка: botevplovdiv.bg

Ботев (Пловдив) е амбициран да продължи успешната си серия под ръководството на Николай Киров. "Жълто-черните" не познават вкуса на поражението в последните си 5 срещи, едната от които в турнира за Купата на България.

Днес от 15:00 часа "канарчетата" приемат Черно море, воден от Георги Иванов-Гонзо. "Моряците" нямат победа в Пловдив в последните 13 години.

В състава на Ботев се завръща Стенио Дос Сантос, а наказан за една среща е Омар Косоко.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Христо Крушарски

Крушарски с призив за финансова помощ за Локо от хора и фирми

Отборът на "Локомотив" (Пловдив) изпрати отминалия сезон на официална вечеря снощи.  На нея присъстваха собственикът, ръководството, представителният и вторият тим на "Локомотив". Събирането беше инициирано от Христо Крушарски. След срещата самият той пожела да се обърне и към футболната общественост: "Първо искам да започна с благодарности към..

публикувано на 28.05.24 в 17:25
Станислав Генчев застана начело на

Станислав Генчев е новият наставник на "Левски"

Станислав Генчев е новият старши треньор на представителния тим на "Левски“. Договорът на специалиста е за срок от 2 години. В щаба на Станислав Генчев влизат помощник треньорите Живко Миланов и Дарко Тасевски, треньорът на вратарите Йордан Господинов и кондиционният треньор Петър Пеев. Станислав Генчев е роден на 20.03.1981 година. Започва..

публикувано на 28.05.24 в 13:56
Лъчезар Балтанов

ЦСКА 1948 е на бараж след 2:0 над "Славия"

ЦСКА 1948 победи "Славия" с 2:0, като това гарантира 7-то място в крайното класиране и участие на бараж за Лигата на конференциите. Педриньо откри резултатът в 5-та минута, а Никола Илиев удвои в 63-та. Мачът беше без значение за "белите". ЦСКА 1948 ще се изправи срещу ЦСКА-София за последната евроквота. Срещата е в петък от 19:00 часа на Националния..

публикувано на 28.05.24 в 08:02

Ден на иновациите в ОУ „Елин Пелин“

Различен и интересен ще е краят на учебната година за всички ученици, техните родители, учители и гости в залата на район "Западен", в Пловдив. На 28-и май, от 18 часа, тръгва експрес „Елина“. Името „Елина“ е запазена марка на училището. То е колаборация от името на обичания български писател, на когото е кръстено учебното заведение. Билетите..

обновено на 27.05.24 в 17:23

Мария Петрова за поредните успехи в гимнастиката

В последното майско издание на предаването Клуб "Неделя" специален гост бе вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Мария Петрова. В ефира на Радио Пловдив тя с радост коментира постиженията на златните ни момичета на Европейското първенство в Будапеща. На въпроса на водещия коя е основната причина, българската художествена..

публикувано на 27.05.24 в 16:51