Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благотворителна акция за Калоян Спасов

Благотворителен търг в подкрепа на 23-годишния Калоян Спасов, който се бори за живота си с диагноза рак  се провежда в Пловдив. 

Лекарите полагат неимоверни усилия да стабилизират здравословното му състояние, което в момента е влошено. Калоян има рядък вид тумор „Сарком на Юйнг” с ангажиране на органите в малкия таз. Идеята на организаторите е да се подкрепи Калоян от село Габра, община Елин Пелин в неговата битка с коварната болест, за да му се помогне да се възстанови и да изживее пълноценно най-хубавите си години. Лечението се провежда в Република Турция и е на стойност 150 000 лева. Призовават се всички хора, които имат възможност и желание да помогнат на Калоян като закупят според възможностите си предмети от изложените.

Търгът е на 3 и 4 декември (събота и неделя) 2016 година, от 10 до 17 часа, в Дом на културата „Борис Христов” в Пловдив.

Може да подкрепите благотворителната инициатива и на SMS с текст DMS KOKI на номер 17 777  (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

Дарителска сметка в лева:

Калоян Венциславов Спасов

Kaloyan Ventsislavov Spasov

IBAN: BG86RZBB91551007422191

BIC: RZBBBGSF

PayPal: kaloyan_spasov93@abv.bg




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Георги Харизанов

Пеевски е умен и знае, че без Доган - ДПС не означава нищо

Лятното време със сигурност не може да заглуши назряващото недоволство, а неизвестните за предстоящите извънредни избори се увеличават.  Може ли предсрочният вот да поднесе големи изненади и има ли шанс за преодоляване на политическата криза?  Политическият анализатор Георги Харизанов е наш събеседник в програма "Точно днес". Харизанов..

обновено на 29.08.24 в 15:06

Пещерата "Чая" край Чепеларе разкрива тайни отпреди 30 века

Най-атрактивната находка в пещерно обиталище „Чая“ тази година е зъб от пещерен лъв . Това съобщи Марин Господинов , директор на Музея на родопския карст в Чепеларе. "Отнасяме находките към плиоценската бозайна фауна", поясни Господинов. Спелеологът, заедно с екипа, ръководен от София Христева от Регионалния археологически музея в Пловдив,..

публикувано на 29.08.24 в 12:13

Медиците излизат на протест на 16 септeмври

От КТ „Подкрепа“ започват подготовка за национални протести в здравеопазването и поетапно ефективно преустановяване на работа във всички структури в отрасъл „Здравеопазване“, в които функционират синдикални поделения на федерацията. Какво провокира недоволството и ще обхване ли то и пловдивските лечебни заведения, коментира в програма "Точно днес"..

публикувано на 29.08.24 в 10:49
Доц. Красен Станчев

Чужденците вярват повече в българската икономика

"Интересът на пазара към емисията държавен дълг на България е поне 3-4 пъти по-висок от размера на предлаганите от правителството обгигации. Затова условията по емисията са много добри. Това позволява поне донякъде финансирането на плащания по стари емисии на външен дълг и покриване на текущи разходи на бюджета за тази година“, коментира..

публикувано на 29.08.24 в 10:37

Започна обучението по български за украинските деца в Пловдив

40 украински деца са заявили желание да се включат в безпалтните подготвителни групи за обучение по български език, което започна днес в Общински детски комплекс в Пловдив. Занятията ще продължат до 11 септември, а целта е децата, които са на възраст от 6 до 15 години, да получат подкрепа при постъпването им в българските училища. Това заяви в..

обновено на 29.08.24 в 10:28