Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Новото начало в новата енергия

Доброто начало е наполовина свършена работа. Но, само наполовина. Онази, другата част няма кой да я задвижи, освен ние самите. Предпоставките са налице. Годината стартира. Новите възможности са навсякъде около нас.

Как да се възползваме, по най-добрия начин? Какво е необходимо да знаем? Насреща е Наталия Накова, духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител.

За енергетиката на 2017-та и потенциала, който носи година първа, говорим в „Шейкър”, по радио Пловдив.


Още от категорията

Йордан Влашки е новият президент на ПФК Марица П-д

Йордан Влашки ще изпълнява длъжността президент на ПФК Марица 1921 (Пловдив). Влашки беше администратор на клуба и помощник-треньор на представителния тим. Досегашният президент на "жълто-сините" Христо Христов, който бе начело на клуба почти 5 години, остава в Управителния съвет на дружеството до края на сезона, като е осигурил средствата за..

публикувано на 10.04.20 в 13:42

„Алтер его” – Абордаж в душата на водещия

Пиратски методи за борба с егото на водещия Петър Краевски ще приложи неговото алтер его Краю Петровски! Според ведомственото радио-разузнаване, в събота след новините в 15 ч. се очаква сатиричен таран срещу лиричната каравела на Краевски. Сблъсъкът ще бъде последван от масиран хумористичен абордаж, а той вероятно ще бъде посрещнат с..

публикувано на 10.04.20 в 11:05

Ето размера на глобите за тези, които тренират в нарушение

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев припомни на футболните клубове и на футболистите, че подлежат на сериозни глоби, ако бъде установено, че в нарушение на забраните провеждат тренировки. Подобни индикации има за Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София, въпреки че проверката на РЗИ установи, че базите и стадионите им са заключени. На основание чл...

публикувано на 09.04.20 в 14:31

ЧРД на мениджъра на ВК Марица Борис Халачев!

Мениджърът на ВК Марица (Пловдив) Борис Халачев стана на 44 години! В тандем със старши треньора Иван Петков и с подкрепата на президента на клуба Илия Динков той е със съществена заслуга за постиженията на "жълто-сините", които се превърнаха в най-успешния пловдивски отбор в колективните спортове - 6 титли и 5 купи на България, една Суперкупа, както и..

публикувано на 08.04.20 в 20:33

РЗИ не откри трениращи на пловдивските стадиони

Инспекторите от РЗИ не откриха трениращи футболисти на стадионите на пловдивските Ботев, Локомотив и Спартак. Днес те обиколиха базите на трите клуба, за да видят на място дали се спазват изискванията на здравните власти да не се водят тренировки и да не се събират хора на тези обекти. Стадионите се оказаха заключени и празни. Проверките бяха извършени,..

публикувано на 08.04.20 в 16:31