Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Почина пешеходецът, блъснат на кръстовище в "Тракия"

| обновено на 24.02.17 в 10:26
Снимка: БГНЕС

Мъжът, блъснат снощи от автомобил в пловдивския район "Тракия", е починал от травмите си, съобщиха от Университетската болница „Свети Георги”. 

Инцидентът стана около 20 часа на кръстовището на ул. "Съединение" и бул. "Освобождение". 

По непотвърдена информация мъжът е блъснат докато е пресичал кръстовището на червен светофар. Пострадалият е откаран в болница, където по-късно издъхнал. 

Пешеходецът  бил блъснат  от  шофьор на 27 години, управлявал лек автомобил "Ауди". Водачът е задържан за едно денонощие в Пето РУ. Образувано е досъдебно производство, работата по установяване на причините за инцидента продължава. 

Седемгодишно дете е пострадало на пътя в  Първомай, ударено от лек автомобил “Хонда” с щофьор на 54-години от село Татарево. Момчето е прегледано и  освободено за домашно лечение.

Мъж и жена са ранени при катастрофа на автомагистрала "Тракия. Колата, с която пътувалив четвъртък следобед,  се обърнала в крайпътен канал при 143-ти километър в посока София. Двмата са настанени за лечение в болница.  







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Овладяха пожара край Отец Паисиево, няма опасност за Пролом

Пожарът около село Отец Паисиево, община Калояново, е почти овладян. Няма опасност за здравето и къщите на местните хора. Тежка техника активно работи по гасенето на огъня в гората, където теренът е пресечен. „Огнището е заобградено от изток, юг и запад с просеки и така на практика трябва да наблюдаваме през нощта огънят да не прехвърля тези..

обновено на 17.07.24 в 17:22

Пожарът край Стрелча е локализиран, остават дежурни екипи през нощта

Пожарът край Стрелча е напълно локализиран, но гасителните действия продължават вече втори ден. Неутрализират се локални огнища в ограничения от изградените просеки периметър.  Поне 400 декара смесена гора е напълно опожарена, но все още не е ясен размерът на засегната от огъня горска площ.  Пожарът е овладян и локализиран в един перметър, няма..

обновено на 17.07.24 в 17:22

Авария на далекопровод подпали гората над Сестримо

Пожар е възникнал в района на просека се под далекопровод за високо напрежение в землището на село Сестримо.  На място са изпратени екипи на местното горско стопанство, на пожарната в Белово и хора от населеното място, които да го загасят.  Предполага се, че е възникнал от авария на трасето за пренос на електричество. 

публикувано на 17.07.24 в 17:19

Изправят пред съда брутален домашен насилник

Районна прокуратура – Пловдив предаде на съд 30-годишният Цветомир Пенков, обвинен в домашно насилие над 24 годишната Ванеса, с която се живели на семейни начала и имат едногодишен син.  Случаят стана известен в началото на годината, когато жената бе приета в болница след брутален побой с множество тежки травми по лицето и тялото, сред които..

публикувано на 17.07.24 в 15:36

Вятърът затруднява борбата с пожара край Отец Паисиево

Продължава гасенето на големия пожар в Средна гора, обхванал близо 10 хиляди декара на няколко фронта. На този етап няма опасност за селата Отец Паисиево, Пролом, Бегово и Сърнегор, но вятърът затруднява работата на огнеборците.   Пожарът от калояновското село Отец Паисиево в момента гори над селото в посока брезовското село Сърнегор. Другата посока..

публикувано на 17.07.24 в 14:09