Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Проверяват осветлението в "Западен"

Спешна проверка на уличното осветление в район „Западен” разпореди кметът на района Димитър Колев. 

Сформирана е специална комисия, която тази вечер трябва да провери осветлението, тъй като след тежката зима на места има неработещи лампи. 

Кметът Колев призовава пловдивчани също да сигнализират за неработещо улично осветление или аварии в „Западен” на телефон 032/604 848. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Кола блъсна мотористка, тапа на "Пещерско шосе"

Мотористка е ранена при катастрофа на "Пещерско шосе".   Състоянието на водачката не е тежко. Откарана е в болница с травма на крака. Катастрофата е станала, след като кола е отнела предимството на мотора. Движението на "Пещерско шосе" е затруднено, образувала се е огромна тапа.

публикувано на 08.10.24 в 19:57

Обвиниха двама за убийството в Столетово

Двама мъже са задържани и и привлчени като обвиянеми за убийството в карловското село Столетово. През нощта в неделя срещу понеделник там, със следи от насилие,  бе открито тялото на 48 годишният Борис Кисьов. Той е издъхнал в наследствената му къща след нападение с нож.  Среднощно убийство шокира хората в с. Столетово Задържаните за..

публикувано на 08.10.24 в 12:45

Акция на полицията срещу купуване на гласове се провежда в Пазарджик

Специализирана полицейска операция срещу търговията с гласове се провежда в пазарджишкия квартал „Изток“, като криминалистите извършват паралелни проверки на различни адреси.  На един от тях е открита полиетиленова чанта, в който имало тетрадка със списъци на хора с три имена и адреси. Намерено е и солидно количество дрога -  близо половин килограм..

публикувано на 08.10.24 в 12:24

Обжалваха поръчката за сградата на Математическата пред КЗК

Пловдивската колегия на Камарата на архитектите в България (КАБ) обжалва в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) обществената поръчка на община Пловдив за изграждане на нова сграда на Математическата гимназия. С жалбата архитектите настояват пред комисията за временни мерки. Това може да спре поръчката, като комисията трябва да се произнесе..

публикувано на 08.10.24 в 12:18

За "Мозъка" и "Посредника" в схемата "Разград" няма достатъчно доказателства

Обвиняемите по разследването за източването на Разградския театър Петко Писков и Атанас Георгиев излизат от ареста срещу парични гаранции от 15 и 10 хиляди лева. Според съда нищо до момента не свързва Писков с разследваните престъпления. Припомняме, че прокуратурата посочи програмиста от Пазарджик като „мозък“ на схемата, по която се смята, че..

обновено на 08.10.24 в 12:01