Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж е прободен с нож с цел грабеж на "Цариградско шосе"

43-годишен мъж е в болница с няколко прободни рани, след като е бил нападнат на бул. „Цариградско шосе“ в Пловдив с цел грабеж. 

Сигналът за инцидента е подаден в 23.20 часа снощи. По първоначални данни мъжът е бил нападнат от двама души. Те са отнели часовник и верижка от бял метал. При нападението са нанесени няколко прободни рани с нож. Няма опасност за живота на пострадалия 43-годишен мъж. Той е бил опериран по спешност, съобщиха от лечебното заведение, в което е настанен. Полицията издирва извършителите на престъплението. Предстои Районна прокуратура да бъде уведомена за случая.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Карлово спечели проект за подмяна на уличното осветление

Проектът е финансиран по Националния план за възстановяване и устойчивост и  предвижда подмяна на съществуващото улично осветление в Карлово, Калофер, Клисура, Баня и в село Розино с нови 4945 LED лампи. Ще бъде изграден и Контролен център за мониторинг и управление на уличното осветление, като така ще се въведе пълна автоматизация чрез..

публикувано на 15.07.24 в 14:52

Младеж от София се удави в язовир край Ветрен

25 годишен мъж се е удавил в микроязовир край пазарджишкото село Ветрен. В откриването на тялото са се включили водолази. Трагичният инцидент е станал в неделя. Група младежи решили да се изкъпят в неохраняемия язовир, но неочаквано единият от тях потънал и изчезнал във водите.  На място пристигнали екипи от полицаи и пожарникари, но се наложило и..

публикувано на 15.07.24 в 14:43

Авария остави три дни без вода селата Варвара и Ветрен дол

Трети ден жителите на септемврийските села Варвара и Ветрен дол са с нарушено водоподаване заради авария на  основния водопровод. Екипи на ВиК-Септември са на терен, но работата бе затруднена, тъй като повредата бе скрита. От кметството във Варвара съобщиха, че има напредък и до няколко часа проблемът ще бъде напълно отстранен. Най-засегнати от..

публикувано на 15.07.24 в 14:16
Снимката е илюстративна

Катастрофа затвори движението между Първомай и Поповица

Две коли се сблъскаха челно на изхода на Първомай в посока Поповица. Заради катастрофата, която е станала малко след 13 часа, движението в частта Първомай - Поповоца е затворено. Създадена е организация и полицейски екипи пренасочват трафика към други възможни маршрути -  към АМ "Тракия" се преминава през селата Милево и Плодовитово, а към Пловдив –..

обновено на 15.07.24 в 14:10

Над 200 военни помагат за потушаването на пожарите в страната

Пожарът между Калояново и Хисаря е овладян и нощта е преминала спокойно.  Заради тлеещите огнища и очакваните високи температури обаче на мястото остават екипи на пожарната, служители на Горското стопанство, военнослужещи и доброволци.  През нощта в района на селата Иван Вазово и Михилци са разположени няколко екипа на пожарната, за да следят да..

публикувано на 15.07.24 в 14:06