Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Втори случай на блъснат на пътя полицай в Пловдив за 10 дни

| обновено на 23.05.17 в 17:57
Снимка: plovdiv24.bg

Моторизиран полицай е блъснат  от лека кола, отнела предимството. Катастрофата е станала около 13.20 на кръстовището на бул. „Васил Левски“ и ул. „Георги Бенев“, близо до Стъкларския завод. 

Полицаят е ударен от мерцедес, управляван от 56-годишен шофьор, който  не е спрял на знак "Стоп". Униформеният е откаран в болница без опасност за живота, но има съмнения за счупвания, потвърдиха от пресцентъра на полицията. 

Той и шофьорът на мерцедеса са тествани с дрегер за алкохол, но  резултатът е отрицателен.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

ИТН връщат третия мандат, отиваме на избори наесен

Президентът Румен Радев ще приеме в 12 часа днес представителите на парламентарната група на "Има такъв народ", на която бе връчен мандат и възложено да посочи кандидат за министър-председател, съобщават от администрацията на държавния глава. Мандатът ще бъде върнат на президента неизпълнен, съобщи лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов...

публикувано на 05.08.24 в 08:10

Общински съветници питат кмета за Плана за интегрирано развитие на Пловдив

Запитване до кмета на Пловдив Костадин Димитров относно липсата на годишни доклади за последните две години за изпълнението на Плана за интегрирано развитие на община Пловдив (ПИРО) отправиха Йоно Чепилски, Веселка Христамян и Добромира Костова - общински съветници от „Продължаваме Промяната - Демократична България“.  Документите трябва да бъдат..

публикувано на 05.08.24 в 07:52

Рокери затрудняват движението по Подбалканския път и АМ "Тракия"

Временно затруднение на движението се очаква днес по Подбалканския път, а на 9 август по магистрала „Тракия“ в посока София.  Причината е Балканска мотообиколка, която преминава през страната ни.  С тази проява сръбски мотоклуб отбелязва своята 20-годишнина.  Около 8 часа днес се очаква групата от около 150 мотоциклета да тръгне от столицата и..

публикувано на 05.08.24 в 07:12

Основните храни у нас отново поскъпват

Цените на основните зеленчуци – краставици и домати тръгнаха нагоре , показват данни на Държавната комисия за стокови борси и тържища. Вносните краставици поскъпват с близо 13%, а оранжерийните с 5 на сто. По – скъпи са и оранжерийните домати с 12 %. Само зеленият пипер е поевтинял с над 13 на сто. При зелето се наблюдава увеличение с над..

обновено на 04.08.24 в 16:39

С мирен протест майки в Смилян поискаха повече "легнали полицаи"

Група майки от родопското село Смилян направиха днес мирно шествие с искане за изграждането на тротоар и повдигнати неравности за ограничаване на скоростта.   Първоначално жителите на Смилян бяха предвидили днес да има ефективен протест и да блокират за три часа пътя Смилян – Рудозем, но го отмениха и проведоха мирно шествие.  Младите родители..

обновено на 04.08.24 в 16:39