Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Йордан Минев се завръща в Ботев, вратарят Кайзер пристига в неделя

Отборът на Ботев (Пловдив) завърши първата седмица от лятната подготовка с тежка тренировка и с доста нови попълнения. До този момент носителите на Купата на България си осигуриха услугите на бразилския нападател Алваро Юлиано, на крилото Тони Тасев от Пирин (Благоевград), на полския вратар Даниел Кайзер, както и на опитния защитник Йордан Минев от шампиона Лудогорец.

Снимка

Кайзер пристига в Пловдив в неделя, а Минев ще вземе в понеделник бележка от Разград, че може да играе за „жълто-черните“ още в първия мач от Лига Европа на 29 юни.

Снимка

В щаба на Ботев има и един нов специалист – това е треньорът на вратарите Тодор Попов, който за последно бе в Берое. Следващата седмица в тима може да се завърне и нападателят  Цветомир Чунчуков, който бе освободен от Лудогорец.

Снимка

„Жълто-черните“  продължават подготовката си в Пловдив следващата седмица, а в събота заминават на планински лагер в Банско.

Снимка

Снимки: Йордан Данчев



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ново помагало ни учи на емоционална компетентност

Деница Велкова е семеен консултант от Пловдив. Идеята за създаването на книгата "Пътуващият театър" с подзаглавие "Едно необикновено СЕМЕЙСТВО, на едно необикновено МЯСТО", се ражда в процеса на работа ѝ, с децата и техните родители. Книгата, наречена от нея, помагало за развиване на емоционална компетентност, цели да подкрепи развиването на..

обновено на 20.06.24 в 14:27

Огняна Душева - бронзовата ни медалистка от Сеул 1988

Огняна Душева е родена на 20.12.1964 г. в град Свиленград. Печели бронзов медал на Олимпийските игри през 1988 г. в Сеул, Южна Корея, на дисциплината К4-500 м. През 1984 г. на Соцолимпиадата в Берлин, Германия, заема четвърто място на К2 с Иванка Бадалска и пето място на К4-500 м. На Световното първенство в Дуисбург, Германия, през 1987 г. взема..

публикувано на 20.06.24 в 08:35

Университатя Крайова чака Ботев при загуба от Марибор

Стана ясен съперникът на Ботев (Пловдив) за Лигата на Конференциите, ако "канарчетата" загубят от Марибор в Лига Европа. "Жълто-черните" ще се изправят срещу Университатя Крайова във втория квалификационен кръг на третия по сила европейски клубен турнир. В първия двубой загубилият от сблъсъка между Ботев и Марибор ще бъде домакин на румънците. Двубоите..

публикувано на 19.06.24 в 18:00

Природата оживява в музея

Първият по рода си Природонаучен панаир в Пловдив вече е факт. Събитието се организира от Регионален Природонаучен музей- Пловдив и е финалният щрих на проекта „Музеят – удивителен свят на разнообразието в природата и живота“. Този панаир представя всички проведени активности в рамките на проекта чрез презентации, видеофайлове, изложби и..

публикувано на 19.06.24 в 17:39

Ботев срещу Панатинайкос, ако отстрани Марибор

Носителят на Купата на България Ботев Пловдив изтегли тежък съперник за втория квалификационен кръг в Лига Европа, ако преодолее словенския Марибор на старта на надпреварата. „Канарчетата“ ще се изправят срещу Панатинайкос в надпреварата, ако се справят със словенците.  Ако се справят с Марибор, пловдивчани ще гостуват в първия мач на 25 юли в Гърция,..

публикувано на 19.06.24 в 14:57