Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четирима нови на проби в Локомотив

Проби в тима на Локомотив (Пловдив) започнаха нови 4-ма играчи.  Двама бразилци (нападател и крило) ще изкарат пробен период в тима. Това са Родриго Де Соуза Салгадо Джуниър и Карлос Филхо. Крилото Бедиме Билджока и халфът Гранит Османолай ще пробват да се докажат пред треньорския щаб на Локомотив.

Защитниците Пламен Крачунов и Мартин Кавдански също се присъединиха към лагера на отбора в Боровец.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Лудогорец с рутинна победа над Локомотив

Лудогорец победи с убедителното 3:0 Локомотив Пловдив в двубой от 34-ия кръг на efbet Лига. Разградчани вкараха два бързи гола чрез Руан Круз, а в 32-рата минута Квадво Дуа добави един гол.  Преди началото на двубоя футболистите на Локомотив Пловдив направиха шпалир за разградчани.  Макар двубоят да имаше празничен характер, Лудогорец изглеждаше, че..

публикувано на 23.05.24 в 00:28

Лъчо Балтанов с последен мач за първия отбор на Ботев

Лъчо Балтанов ще изиграе последния си мач с екипа на Ботев срещу Арда. Ето какво съобщиха от клуба: В предстоящия мач с Арда един от нашите капитани Лъчезар Балтанов ще изиграе последния си мач с първия отбор на Ботев (Пловдив). От следващия сезон Балтанов ще е играещ помощник треньор в дублиращия тим на Ботев. Елате на стадиона в понеделник (27 май),..

публикувано на 22.05.24 в 18:03

Италианци искат талант на Ботев

Отборът на Болоня, който заема третата позиция в Серия „А“ и е сигурен участник в Шампионската лига през следващия сезон, е поискал под наем от Ботев (Пловдив) младия талант Димитър Папазов. Новината съобщи италианският журналист Лоренцо Лепоре. Според информацията шефовете на „червено-сините“ се поискали под наем Папазов с опция за закупуване, но..

публикувано на 22.05.24 в 17:59

Първи фестивал Психология на щастието през юни в Пловдив

Какво е щастието и как можем да го постигнем? Как да превърнем "Аз не мога" в "Аз мога и искам"? Как да развием своя личен магнетизъм? Как да утвърдим собствената си щастлива личност в обществото? Отговорите н а тези фундаментални въпроси и на още много други, получихме от Йорданка Рабаджийска - специалист по позитивна психология. Тя бе гост в..

публикувано на 22.05.24 в 17:28

Загубихме голямо име! Починал е Божидар Статев!

"Небето заблестя по-ярко с още една звезда! Почивай в мир, Божидар Статев!", пише на неговия фейсбук профил. Статев е известен пловдивски спортен журналист и волейболист. Завършил е Механотехникума в Пловдив и СУ "Свети Климент Охридски" - специалност "Българска филология".  Дългогодишен състезател е на "Локомотив" (Пд) и националния отбор на България...

публикувано на 21.05.24 в 18:04