Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Издирваният Кристиян е открит мъртъв, вероятно се е самоубил

Издирваният Кристиян е открит мъртъв Тялото на 16-годишното момче, който блъсна туристи край Триград и избяга, е открито. Издирването на момчето продължи 2 седмици. 

Тялото е намерено около 14:00 часа от баща му и чичовците му, които продължиха да го търсят и след прекратяване на издирвателните действия. Това съобщи пред кметът на Триград Цветан Славков. Трупът е открит в гориста местност. По всяка вероятност става дума за самоубийство, смятат разследващи. Те подозират, че Кристиян се е хвърлил от висок склон. 

Друга версия е, че е възможно да е паднал в стремежа си да се скрие в гората в тъмната част на денонощието.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пловдивските съветници се връщат в зала след ваканцията

Нова формула за споделено ползване на общински паркинги, отдадени под наем на частни фирми, предлага да се въведе в Пловдив групата на общинските съветници от БСП на първата сесия на местния парламент след лятната ваканция.   Предложението засяга паркинга на "Пещерско шосе", който беше предоставен на фирма "Булфарма" и предизвика протести в район..

публикувано на 12.09.24 в 07:05

Делото "Дебора" продължава в районния съд в Пловдив

С показания на свидетели и разпит на вещи лица в районния съд в Пловдив продължава  делото “Дебора”.  Подсъдимият Георги Георгиев е с три обвинения -  за закана за убийство на Дебора Михайлова, за това, че отрязал насила косата ѝ и за това, че ѝ е нанесъл 18 порезни рани с макетен нож. Заседанията се провеждат при закрити врата.  Дебора не се яви..

публикувано на 12.09.24 в 07:00

Георги Машонов е новият шеф на полицията в Пловдив

Нов директор има полицията в Пловдив. Това е  Георги Машонов, който е бивш шеф на РУ в село Труд и е познато лице за служителите на вътрешното ведомство.  Изненадващата рокада е била оповестена в края на работния ден от служебния вътрешен министър Атанас Илков, който също оглавяваше дирекцията преди години. "Вие го познавате, той е с дълъг..

обновено на 11.09.24 в 18:15

Атака от съпартийците и подкрепа от кмета получи зам.- кметът Савина Петкова

Кетът на Пловдив Костадин Димитров защити от атаките на "Браво, Пловдив" заместника си по транспорт Савина Петкова. Днес общинските съветници на сдружението, които я предложиха за поста, се разграничиха от нея и поискаха оставката й. "Браво, Пловдив" се отрекоха от Савина Петкова, искат оставката й като зам.- кмет „ Имаме..

обновено на 11.09.24 в 15:58

Държавата даде на Пловдив управлението на Римския стадион и Одеона

Министерският съвет предостави на Пловдив два археологически обекта, които са публична държавна собственост - Римския стадион  и „Одеон”- а, който е част от Форумния комплекс комплекс на Филипопол. Общината ще ги управялава безвъзмездно за срок от 10 години, гласи правителственото решение. Дейностите, свързани с опазване на недвижимите..

обновено на 11.09.24 в 15:57