Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо U17 на финал на турнира на Христо Бонев

Локомотив U17 се класира за финала на турнира под егидата на Христо Бонев. Момчетата на Кириякос Георгиу направиха обрат срещу канадския Ванкувър Олимпикс за 2:1 и в събота от 11:00 ще спорят за трофея! Днес или утре „черно-белите“ ще разберат и името на своя съперник.

Двубоят на терена в Говедарци започна равностойно. В 20-та минута канадците успяха да открият резултата за 0:1. През втората част Локомотив доминираше изцяло и стигна до няколко добри положения пред вратата на Ванкувър.

В 65-та минута роденият през 2002 година Християн Петров с красив гол възстанови равенството в двубоя. Седем минути по-късно Венко Мичкюров реализира попадението, което осигури финал на Локомотив след 2:1 над Ванкувър Олимпикс.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Марица с равенство в последната контрола в Истанбул

Марица (Пловдив) записа равенство в посредната си контрола в Турция. Маричанки направиха 2:2 срещу Саръйер (Истанбул), а спарингът се проведе в зала Бурхан Фелек в Истанбул. Марица поведе с 28:26, 26:24, а следващите два гейма завършеха след 17:25, 21:25 за тима от Истанбул. Борислава Съйкова и Ралина Дошкова бяха най-резултатни с 13 точки за Марица,..

публикувано на 09.09.24 в 17:57

Теренът на Колежа е най-лошият, на който съм играл

Защитникът и един от най-разпознаваемите футболисти на Северна Ирландия Пади Макнеър критикува качеството на терена в Пловдив след поражението на своя тим с 0:1 от България  в Лигата на нациите. По думите му  това е най-лошият терен, на който е играл и той не трябва да се използва за международен футбол, пише вестник "Белфаст Телеграф"...

публикувано на 09.09.24 в 15:46
Кирил Десподов бе героят за България срещу Северрна Ирландия

Първа победа за националния отбор на България!

Националният отбор на България постигна важна победа над Северна Ирландия с 1:0 у дома във втория си мач от Лигата на нациите. На стадион "Христо Ботев" в Пловдив играчите на селекционера Илиан Илиев заслужиха успеха с настоятелна игра в атака през първото полувреме и силно представяне в защита след почивката. Победния гол отбеляза капитанът Кирил..

публикувано на 08.09.24 в 22:09
Осигурени са 400 000 лева за ФК

Заместник-кмет спасява ФК "Марица" с 400 хиляди лева

Заместник-кметът на Пловдив Владимир Темелков ще помогне с 400 000 лева за спасяването на изпадналия в тотално безпаричие ФК „Марица“.  Сумата е заделена от негови лични средства. 100 хиляди ще бъдат преведени за разходите на клуба до края на тази година, а за следващата бюджетът ще бъде 300 хиляди. Това стана ясно по време на посещението..

публикувано на 08.09.24 в 14:39

Илиан Илиев: Радва ни интересът на публиката

Националният селекционер Илиан Илиев даде пресконференция преди утрешния двубой със Северна Ирландия в Лига на Нациите. Двубоят е в неделя от 19:00ч. на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. "По-различен стил има тимът на Северна Ирландия. Имахме време да запознаем футболистите. Този лагер е по-къс и възстановяването е само два дни. Направиха добър мач срещу..

публикувано на 07.09.24 в 18:00