Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев замина за Бургас в пълен състав

Снимка: БТА

Ботев (Пловдив) замина за Бургас, където в четвъртък приема португалския Маритимо в първия мач от третия предварителен кръг на турнира Лига Европа. „Жълто-черните“ са в пълен състав и нямат кадрови проблеми.

Пресконференцията на старши треньора Николай Киров ще се проведе днес от 19:30 часа на ст. „Лазур“. Половин час по-късно ще „жълто-черните“ ще направят официалната си тренировка на терена, на който в четвъртък от 20:30 часа посрещат своя португалски съперник.

Наставникът на Маритимо Даниел Рамос също ще направи изявление пред медиите час преди своя колега – в 18:30 часа. В 19:00 часа и гостите ще проведат официалната си тренировка на ст. „Лазур“.

Групата на Ботев: Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Виктор Генев, Радослав Терзиев, Йордан Минев, Лазар Марин, Крум Стоянов, Пламен Димов, Лъчезар Балтанов, Алваро Юлиано, Фелипе Бризола, Серкан Юсеин, Меледже Омнибес, Фернандо Виана, Тони Тасев, Омар Косоко, Тодор Неделев, Кристdн Добрев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Янаки Милев

Янаки Милев изравни резултата срещу Салвадор

България изравни резултата срещу Салвадор на 1:1 победи в мач от Световна група II за Купа "Дейвис". В първия мач Пьотр Нестеров отстъпи с 3:6, 3:6 от Марсело Аревало.  Във втората среща на сингъл Янаки Милев победи с 6:3, 4:6, 6:3 Сезар Крус. Срещата продължи 2 часа 31 минути. Милев спечели четири поредни гейма от 2:3 до 6:3 в първия сет. Във..

публикувано на 15.09.24 в 09:00

"Ботев" победи с 1:0 като гост "Берое"

"Ботев" (Пловдив) победи с 1:0  "Берое" като гост в среща от 12-ия кръг на Първа лига. Още във втората минута опасен удар на Кристиан Нвачукву бе блокиран от бранител в "зелено". Последваха два изстрела на "заралии" от Франсиско Сагардия и Винисиус Белоти, но и двата опита бяха отразени от Ханс Бернат. В 38-ата минута "канарчетата" откриха резултата...

публикувано на 15.09.24 в 08:48
Отборът на България за Купа

Нестеров загуби с 3:6, 3:6 от Аревало за Купа "Дейвис"

Пьотр Нестеров загуби първата среща на сингъл и България отстъпва с 0:1 победи от Салвадор в мач от Световна група II за Купа "Дейвис". Нистеров отстъпи с 3:6, 3:6 от Марсело Аревало, коъто е шампион в мъжките двойки на "Ролан Гарос" през 2022 и 2024 година и полуфиналист при дуетите на Откритото първенство на САЩ по-рано през този месец. Двубоят се..

публикувано на 14.09.24 в 17:53

"Битката за Тракия" пряко по Радио Пловдив

"Ботев" (Пловдив) тостува на "Берое" в среща от 12-ия кръг на Първа лига. "Битката за Тракия" в Стара Загора започва в 20:00 часа и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт", Радио Пловдив и Радио Стара Загора на БНР. Тимът на "Берое" ще бъде без двама от българските си футболисти - Стефан Гаврилов и Викторио Вълков. И двамата страдат от контузии и..

публикувано на 14.09.24 в 13:00
Локо -

"Локомотив" и "Хебър" с равенство 3:3

"Хебър" измъкна точка при гостуването си на "Локомотив" (Пловдив) в мач от 12-ия кръг на Първа лига. Гостите се добраха до равенството с два гола в добавено време. Така тимът на треньора Любослав Пенев остана на шесто място във временното класиране с актив от 12 точки, а "Хебър" e 14-и с пет пункта. Срещата започна отлично за гостите от Пазарджик. В..

публикувано на 13.09.24 в 19:44