Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо замина на лагер в Говедарци

Локомотив (Пловдив) замина на лагер в Боровец. "Черно-белите" ще тренират в следващите дни при отлични условия на високопланинската база на тима в Говедарци. Старши-треньорът на Войн Войнов включи общо 26 играчи в групата за лагера.

От 26-те отпаднаха Парвиз Умарбаев и Муса Мохамед. Таджикистанецът е с националния отбор на своята страна, докато нигериецът трябва да поднови част от своите документи.

В групата попаднаха и четирима от тима до 19 години. Това са Николай Георгиев, Димитър Законов, Петър Главчев и трениращия от няколко месеца с мъжете Архан Исуф. С тях заминава и канадския юношески национал Алесандро Хожабърпур, който също се готви наравно с представителния тим.

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Мори Диау, Павлин Евтимов, Пламен Крумов, Димитър Везалов, Ивайло Марков, Архан Исуф, Николай Георгиев, Георги Пашов, Пламен Николов, Асен Георгиев, Раян Фрикеше, Марк Бедиме, Димитър Велковски, Петър Главчев,Серджо Телес, Янко Ангелов, Ванчо Траянов, Димо Бакалов, Димитър Законов, Алесандро Хожабърпур, Веселин Марчев, Халед Аяри, Симеон Райков, Дино Мартинович, Дани Кики




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Почина легендата Атанас Драмов

На 81 години от този свят си отиде легендарния треньор на "Локомотив" (Пловдив) Атанас Драмов. Под негово ръководство “черно-белите” завоюват първото си отличие – Купата на Съветската армия през сезон 1982/83. Той е начело на “черно-белите” и през 1992 година, когато "Локомотив" се окичва с бронзовите медали в първенството. В своята треньорска..

публикувано на 12.10.24 в 12:22

Илиан Илиев: Искаме да продължим да сме на върха в групата

Селекционерът на България Илиан Илиев показа уважение към тима на Люксембург преди двубоя между двата тима в турнира Лига на нациите. Наставникът на "лъвовете" предупреди, че противникът "не е случаен". Селекциите на двете страни се изправят една срещу друга на 12 октомври (събота) от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив в трети мач от група..

публикувано на 11.10.24 в 18:03

Любо Пенев освободен със странен документ

Любослав Пенев беше освободен по неособено професионален начин от Локомотив (Пловдив). Sportal.bg разпространи документа, с който “смърфовете” освобождават наставника и неговия щаб. Прави впечатление, че върху листа, който е подписан от изпълнителния директор на клуба и който не е бил връчен лично на Ел Голеадор, липсва входящ номер. Няма го и името на..

публикувано на 11.10.24 в 18:00
Локо иска раздяла с Пенев по взаимно съграсие

Локо започна преговори за раздяла с Любо Пенев

"Локомотив" (Пловдив) официално започна преговори за разтрогване на договора на Любослав Пенев по взаимно съгласие, съобщиха от клуба.  Разговори ще бъдат водени и с неговите помощници – Атанас Стоилов, Никола Солаков, Ангел Павлов и Мартин Митев. До окончателното разтрогване на договорите им „черно-белите“ ще бъдат водени от Христо Златински.

публикувано на 11.10.24 в 12:29

"Марица" (Пловдив) с класика над съимениците си от Милево

"Марица" (Пловдив) победи с 3:0 съимениците си от Милево в среща от междинния 11-ти кръг на първенството в Трета лига - Югоизточна група. Мачът започна много добре за домакините. Още в 3-та минута Атанас Ташолов откри резултата след корнер. Последваха няколко интересни атаки за пловдивчани, гостите също имаха изяви в офанзивен план. В 40-та минута..

публикувано на 11.10.24 в 11:52