Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дискусия за пазара на имоти събира пловдивските брокери

Снимка: БГНЕС

Дискусия за имотния пазар в Пловдив и региона събира на среща агенции за недвижими имоти и представители на общината.

От бранша ще изнесат актуални данни за цените на имотите, за най - търсените типове недвижимо имущество, тенденциите в този пазар и интересни статистики. 

Инвестиционните проекти в община Пловдив ще представи ресорният зам.-кмет Димитър Кацарски. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Влаковете за Карлово и Хисаря отново тръгват от Централна гара Пловдив

От днес се възстановява движението от 4-те челни коловоза на гара Пловдив, съобщават от НКЖИ.  Така влаковете за Карлово и Хисаря вече ще тръгват от Централна гара, а не както досега – от гара Филипово. Това значително ще улесни пътниците, които повече от половин година бяха превозвани с автобуси от гара Пловдив до гара Филипово.  Ремонтът на..

обновено на 17.06.24 в 07:12

Започва издаването на новите документи с биометрия и чип

От понеделник, 17.06.2024 г.  дирекция „Български документи за самоличност“ въвежда нов образец на българска лична карта.  С цел повишаване на сигурността на документа, освен изображението, той ще съдържа електронен носител на информация със записани биометрични данни – два пръстови отпечатъка и снимка. Какви предимства дава личната карта от ново..

публикувано на 17.06.24 в 07:11

УМБАЛ “Свети Георги” Пловдив с безплатни прегледи за туберкулоза

УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД - Пловдив участва в кампанията „Седмица на отворените врати” и организира безплатни прегледи за диагностика и лечение на туберкулоза. Инициативата ще се проведе от 17 до 21 юни от 08:00 до 13:00 часа в Отделението по фтизиатрия, което се намира до Клиниката по инфекциозни болести на лечебното заведение. Кампанията е..

публикувано на 17.06.24 в 07:01

Горещините се завръщат с температури между 30 и 35 градуса

Времето ще бъде слънчево. Привечер над планинските райони в Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, възможни са краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще са предимно между 30 и 35 градуса.  Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца...

публикувано на 17.06.24 в 06:15

Две катастрофи в пловдивския участък на магистрала "Тракия" този следобед

Моторист и неговата спътничка са пострадали при катастрофа на магистрала „Тракия“ на разклона на пловдивското село Царацово .  Сигнал за случилото се е подаден около 14,30 часа на телефон 112, съобщава БТА, позовавайки се на пловдивската дирекция на МВР.  Катастрофата е между автобус и мотор и е причинена заради отнето предимство по вина на..

публикувано на 16.06.24 в 17:24