Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възрастен мъж изгоря при битов пожар

94-годишен мъж от девинското село Беден изгоря при пожар в къщата му. 

Дядото живеел сам и се отоплявал с печка на дърва. 

Причината за пожара вероятно е паднала върху дървения под жар.  

При борбата с огъня пожарникарите открили  почти изгорялото тяло на възрастния мъж. 

По случая е образувано досъдебно производство в Окръжната прокуратура в Смолян.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Само 35 кандидати да са директори на училища в Пловдив и областта

Регионалното управление на образованието в Пловдив съобщи, че до конкурса за директори на 29 училища допуска 35 кандидати. На сайта на управлението са публикувани имената, които комисията по допускане определи. Там са обявени 13 кандидати, които по първоначалните критерии не отговарят за участие в надпреварата и отпадат. От РУО също така съобщиха, че за..

публикувано на 23.08.24 в 13:32

Арестуваха жена, опитала да убие съпруга си след пиянски скандал

Прокуратурата привлече като обвиняема 50-годишна жена от Йоаким Груево, опитала да убие умишлено съпруга си.  При битов скандал в сряда, след употреба на алкохол,  жената намушкала мъжа с кухненски нож в областта на сърцето. 62-годишният мъж е откаран в болница и настанен за лечение.  Жената е била задържана за 72 часа с прокурорско постановление...

публикувано на 23.08.24 в 12:17

Трафикът при областната управа в Пловдив се отпуши

Пуснаха  движенито по ремонтираната част на бул. "Васил Априлов" в отсечката от моста на река Марица до кръстовището с бул. „Шести септември“. С това значително ще се отпуши трафикът в града. Движенито по пътната артерия е спокойно.  Аварийния ремонт приключи предсрочно. Той трябваше да е готов до 15 септември, но от днес вече движението в участъка е..

обновено на 23.08.24 в 12:12

Пожар изпепели 600 тона слама край Катуница

600 тона слама изгоряха край село Катуница при снощния пожар. Сигналът за огъня в района на язовир „Дупката“ е подаден в Пожарната малко след 23 часа. След огледа е образувано досъдебно производство за изясняване на причините за пожара.  Снимки в социалните мрежи показаха, че пламъците от горящата слама се виждат от Пловдив и селата от родопската..

публикувано на 23.08.24 в 11:26