Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В УХТ започва четвъртото издание на Пролетните игри

Председателят на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Славчо Атанасов ще открие Пролетните игри в Университета по хранителни технологии. 

Това е четвъртото издание на спортните игри, които Студентският съвет в УХТ организира.  Тази година в тях се включват над 250 участници. 


Пролетните студентски игри ще продължат до 6 април в спортния комплекс на университета.  




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Марица с равенство в последната контрола в Истанбул

Марица (Пловдив) записа равенство в посредната си контрола в Турция. Маричанки направиха 2:2 срещу Саръйер (Истанбул), а спарингът се проведе в зала Бурхан Фелек в Истанбул. Марица поведе с 28:26, 26:24, а следващите два гейма завършеха след 17:25, 21:25 за тима от Истанбул. Борислава Съйкова и Ралина Дошкова бяха най-резултатни с 13 точки за Марица,..

публикувано на 09.09.24 в 17:57

Теренът на Колежа е най-лошият, на който съм играл

Защитникът и един от най-разпознаваемите футболисти на Северна Ирландия Пади Макнеър критикува качеството на терена в Пловдив след поражението на своя тим с 0:1 от България  в Лигата на нациите. По думите му  това е най-лошият терен, на който е играл и той не трябва да се използва за международен футбол, пише вестник "Белфаст Телеграф"...

публикувано на 09.09.24 в 15:46
Кирил Десподов бе героят за България срещу Северрна Ирландия

Първа победа за националния отбор на България!

Националният отбор на България постигна важна победа над Северна Ирландия с 1:0 у дома във втория си мач от Лигата на нациите. На стадион "Христо Ботев" в Пловдив играчите на селекционера Илиан Илиев заслужиха успеха с настоятелна игра в атака през първото полувреме и силно представяне в защита след почивката. Победния гол отбеляза капитанът Кирил..

публикувано на 08.09.24 в 22:09
Осигурени са 400 000 лева за ФК

Заместник-кмет спасява ФК "Марица" с 400 хиляди лева

Заместник-кметът на Пловдив Владимир Темелков ще помогне с 400 000 лева за спасяването на изпадналия в тотално безпаричие ФК „Марица“.  Сумата е заделена от негови лични средства. 100 хиляди ще бъдат преведени за разходите на клуба до края на тази година, а за следващата бюджетът ще бъде 300 хиляди. Това стана ясно по време на посещението..

публикувано на 08.09.24 в 14:39

Илиан Илиев: Радва ни интересът на публиката

Националният селекционер Илиан Илиев даде пресконференция преди утрешния двубой със Северна Ирландия в Лига на Нациите. Двубоят е в неделя от 19:00ч. на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. "По-различен стил има тимът на Северна Ирландия. Имахме време да запознаем футболистите. Този лагер е по-къс и възстановяването е само два дни. Направиха добър мач срещу..

публикувано на 07.09.24 в 18:00