Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тръгва ново дело срещу адвокат Владимир Елдъров

В Районния съд  започва ново дело срещу адвокат Владимир Елдъров - за измама и злоупотреба с доверие. Той е бил  упълномощен от десетки хора, за да ги представлява по застрахователни дела за изплащане на обезщетения за техни пострадали близки при катастрофи. Сумите се превеждали по банкова сметка на  Елдъров, като той не предавал на пострадалите цялата сума, а част от нея оставял за себе си. Така той ощетил клиентите си с над 600 хил. лева, гласи обвинението.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Кметът съобщи за паднали клони след кратка буря в Пловдив

Преди малко повече от час кметът на Пловдив Костадин Димитров написа на страницата си във Фейсбук:  „След кратката буря вчера вечерта в Пловдив има паднали клони. При оглед на терен снощи и след синхронизиране работата на “Градини и паркове” и служителите на Пожарна безопасност установих, че тази сутрин са обработени всички над 20 сигнала. Днес..

публикувано на 04.08.24 в 09:36

Детето от Пловдив, пострадало на плажа в Созопол, вече е контактно

Със стабилни жизнени показатели е детето, пострадало при инцидент с машина за почистване на пясък на плажа в Созопол.  Тази сутрин с 9-годишното момче се влиза в контакт, информират от „Пирогов“.  Нощта е преминала спокойно за детето, което беше доведено по въздух от Бургас до София със самолет „Спартан“. В полета участва медицински екип на..

обновено на 04.08.24 в 09:01

"Кралски пъпеш" от градината на пловдивски фермер се разиграва на търг

За първи път у нас се разиграва търг на „крълски пъпеш“. Инициативата е на един от най-големите фермери у нас - Красимир Кумчев от Пловдив. Пъпешът е отгледан в собствената му градина и е от японския сорт "Юбари", който е най-скъпият в света. Абсолютният рекорд е регистриран в Япония, където пъпеш „Юбари“ е продаден за 46 000 щатски долара...

обновено на 04.08.24 в 09:01

Балканска мотообиколка преминава през страната ни

Сръбски мотоклуб отбелязва своята 20-годишнина с балканска обиколка, която ще премине през страната ни от днес до 9 август. Очаква се групата да е от около 150 мотоциклета.  По програма те ще влязат у нас през ГКПП-Калотина към 17-18 часа днес и ще се насочат към Панчарево.  Утре към 8 часа те ще поемат от столицата и ще се отправят по..

обновено на 04.08.24 в 09:00

Напълно потушен е пожарът на депото в Цалапица

Напълно потушен е пожарът на депото за отпадъци в Цалапица. На място остава дежурен екип огнеборци, водоразпръсквачи  и друга техника на Общинското предприятие “Чистота” – съобщи кметът на Пловдив  Костадин Димитров. Както бе съобщено, РЗИ отмени мерките с препоръки за носене на маски и ограничаване дейностите на открито.   Кметът подчерта..

обновено на 04.08.24 в 09:00