Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разбиването на коли в Пловдив става епидемия

| обновено на 29.03.18 в 14:38

Продължават уврежданията на автомобили в Пловдив. За броени дни са регистрирани близо 20 такива посегателства.

Три коли, паркирани на различни места в район „Южен“ са разбити по тъмно по ул. „Григор Пърличев“. От тях липсват лазрена ролетка, мултифункционален инструмент, лични и фирмени документи. 

Подобни случаи се разследват и в други райони на града.  При тях са отнети 30 лева от кола в Шекер махала, както и музикално устройство и панел за климатик от автомобил на ул. „Богомил“.

Междувременно в полицията са образувани четири досъдебни производства за увредени леки автомобили.  По идентичен начин, чрез счупване на стъкла на предни леви врати са нанесени щети и по коли, паркирани в район „Тракия“, булевард  „Васил Априлов“ и  улиците „Жан Жорес“ и „Македония“.

Миналата седмица също бяха разбити няколко автомобила. Четири от тях – паркирани един до друг в район „Тракия“. Гумите на други пет, пък бяха спукани в Кючук Париж. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Министър Запрянов откри новата писта в авиобаза "Граф Игнатиево"

С официална церемония в авиобаза "Граф Игнатиево" беше открита новата полоса. Ремонтът беше нужен заради очакваните догодина нови изтребители Ф-16.  "Още 4 от общо 49 проекта за реконструкция на авиобаза "Граф Игнатиево" са от основна важност за приемането на изтребителите Ф-16 и имаме уверение, че до края на годината те ще бъдат завършени", каза..

публикувано на 15.07.24 в 11:38

4-ти ден продължава борбата срещу огнената стихия в Калояново и Хисаря

Пожарът между Калояново и Хисаря е овладян и нощта е преминала спокойно.   Заради тлеещите огнища и очакваните високи температури обаче на мястото остават екипи на пожарната, служители на Горското стопанство, военнослужещи и доброволци.  През нощта в района на селата Иван Вазово и Михилци са разположени няколко екипа на..

обновено на 15.07.24 в 11:17

Откриха зона за шах на открито на Гребната база

С демонстративна партия шах между гросмайстор Виктория Радева и кмета на Пловдив Костадин Димитров на Гребната база бе открита нова площадка за шах на открито.  Играта завърши реми, а след това европейската ни шампионка показа пред присъстващите партията й от първия кръг на Европейското в Баку. Зоната за шах се намира до Младежкия център и..

обновено на 15.07.24 в 11:15

В Марково ще се проведе общоселско събрание заради безводието

В Марково тази вечер ще се проведе общоселско събрание, на което да се обсъди проблема с недостига на вода и предлагания от ВиК режим за ползване. Като причина за безводието от водното дружество изтъкват засушаването, намаления дебит и повишеното потребление, както и това, че питейна вода се ползва за пълнене на басейни и поливане на..

публикувано на 15.07.24 в 10:46

Пловдив събира на форум учители в чужбина

Пловдив е домакин на двудневен семинар за учители от българските училища в чужбина. Днес и утре в къща музей „Христо Г. Данов“, Стария град ще се проведе семинар на темата „Учителят зад граница между „Възрожденските“ предизвикателства и методическите решения“. Форумът се организира от екипа на Пловдивския университет „Паисий..

публикувано на 15.07.24 в 08:32

Свързани новини

Вандали разбиха 9 автомобила в "Тракия" и "Кючук Париж"

Четири паркирани една до друга  коли са били разбити едновременно в район „Тракия“ в Пловдив.  По предварителни данни, в нощта срещу петък, пред жилищен блок на бул. „Асеновградско шосе“ неизвестни хулигани са строшили прозорците  на два „Мерцедес“-а и две „БМВ“-та.  От едната кола са откраднати оставени вътре 30 лева.   Извършителите се..

обновено на 26.03.18 в 17:31