Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо иска вратаря на Дунав и Карагарен

Снимка: БТА

Локомотив (Пловдив) е започнал офанзива за вратаря на Дунав Мартин Луков. 24-годишният страж изигра едва 10 мача през миналия сезон заради тежка контузия. На „Лаута“ имат голяма нужда от вратар, след като Илко Пиргов се контузия, а хърватинът Милина явно няма класа за отбор като „черно-белите“.

Ако преговорите с Луков се провалят, то от Локо ще потърсят Кирил Акалски. Той пази за последно в Марица, но тимът му изпадна в Трета лига.

От Локо са решили да изкушат с капитанската лента игралия много силно за русенци в баражите Бирсент Карагарен. Крилото е в плановете също та­ка на Славия, където ще може да играе в Лига Европа.

На "Лаута" може да се завърне и юношата на клуба Георги Чукалов. Той игра за Локомотив (ГО), като отбеляза 5 гола във втора лига.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Борислав Крачанов

ВК "Марица" се раздели с Борислав Краччанов

Марица (Пловдив) се разделя със старши-треньора си Борислав Крачанов след края на сезона. Клубът благодари на Крачанов за всичките три години, на които беше отдаден на Марица и даде всичко от себе си за шампионките. В този период отборът спечели три шампионски титли, три пъти триумфира с Купата на България и спечели първа победа в Шампионска лига от..

публикувано на 23.04.24 в 19:47

Кузманов загуби при доиграването в Острава

Националът на България за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов отпадна от турнира по тенис на клей от сериите "Чалънджър" в Острава (Чехия) от категория 75. Пловдивчанинът, който е 265-и в ранглистата, загуби в първия кръг от белгиеца Готие Онклен с 5:7, 6:7(4) в двубой, продължил малко повече от два часа. Мачът между двамата започна в понеделник, но бе..

публикувано на 23.04.24 в 18:02

Локомотив и Ботев без парични наказания след 30-ия кръг

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ Дисциплинарна комисия Решения  -  23. 04 .2024 г. 30-ти кръг ППЛ С предупреждения – 37 състезатели Със спиране от състезателни   права ССП лв. Серигне Чеик Мбаке Мадина Файе ФК „Етър“ Велико Търново 1 200 Вячеслав Велев ФК „Крумовград“ Крумовград 1 300..

публикувано на 23.04.24 в 18:01
Емилия Цонева

Зелената кауза на K3 ULTRA

На 22-април в Международния ден на Земята и в предаването "Антена Спорт" гостува г-жа Емилия Цонева, създател и организатор на един от най-обичаните ултрамаратони у нас- K3 ULTRA. Събитието се отличава с това, че трасетата му се движат по граничната бразда между България и Гърция, както и със своята Зелена кауза. Какво представлява тя и защо е..

публикувано на 23.04.24 в 13:31

Валерия Войкова – VALL за розовата страна на живота

  П реди време тя изумява журито на "България търси талант" със своя глас и заслужено печели златен билет за финала. През 2023 година VALL плени и сърцата на публиката от сцената на " Гласът на България ". "Мой свят" е любимата ми българска песен”, категорична е Валерия за парчето, което изпълни от сцената на музикалното шоу. Днес певицата е..

публикувано на 22.04.24 в 14:52