Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

До обед слънце, после иде дъжд!

| обновено на 13.07.18 в 09:35

Преди обяд ще бъде слънчево. 

Следобед обаче, на много места ще се развие  купеста и купесто-дъждовна облачност и главно в планинските и източните райони от страната ще има краткотрайни, временно интензивни валежи и гръмотевична дейност. 

Възможни са и градушки.  

Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. 

Максималните температури ще останат високи - предимно между 29 и 34 градуса.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пловдив отпушва трафика с помощта на AI

С нова програма, която включва използването на изкуствен интелект, Община Пловдив ще бори задръстванията в града и ще осигури бързо издаване на документи за пловдивчани. На предстоящата сесия на Общинския съвет ще се гледа предложението на местната управа за кандидатстване с проект по програма „Европейска инициатива за градско развитие –..

публикувано на 04.10.24 в 14:59
Снимката е илюстративна

Пожар пламна в необитаема къща в квартал Прослав

 Огънят, избухнал в двуетажната къща, вдигна по тревога 6 екипа на пловдивската пожарна. Огнената стихия вече е овладяна. Няма засегнати съседни къщи. Няма и пострадали хора. По време на гасителните дейности електрозахранването на ул. Христо Ясенов е било спряно, тъй като в района има множество кабели, обясниха от пловдивската пожарна...

публикувано на 04.10.24 в 14:52

Пак отложиха делото за смъртта на моториста Недялко

За 5 декември е насрочено следващото заседание по делото срещу Иван Иванов, причинило смъртта на 20-годишнината на автомобилиста Недялко Бакалски през май 2022 г. Младежът започва в болница една седмица след произшествието. Причината за отлагането на делото е, че не е подписана от всички вещи на лицето, четворната..

публикувано на 04.10.24 в 10:58

Спират движението по ул. "Георги Кондолов" от днес до утре вечер

Въвежда се временна организация на движението по ул. „Георги Кондолов”, в зоната от кръстовището с ул. „Михалаки Георгиев” до кръстовището с ул. „Здравец“, съобщават от ОП „Организация и контрол на транспорта“.  За времето от 10.00 часа на 04.10.2024 г. до 22.00 часа на 05.10.2024 г. се спира движението на пътни превозни средства, заради..

обновено на 04.10.24 в 10:25

Сдружение "Ангели на пътя" с тъжен протест пред Съдебната палата

Роднини на Недялко Бакалски, загинал при катастрофа през 2022 г, близки и майки на други невръстни жертви на пътя протестираха пред Съдебната палата с искане за справедливи присъди за виновните за катастрофите по пътя.  Присъстваха и участници от Сдружение „Ангели на пътя“, които солидарно подкрепят протеста. Майката на загиналия Недялко Лили..

обновено на 04.10.24 в 09:01