Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Благотворителен концерт в подкрепа на Арт Войс център

Благотворителна кампания набира средства за ремонт на сградата на Арт Войс център – музикалната школа, която от няколко години създава млади музикални таланти.

В интервю за Радио Пловдив музикалният педагог Румяна Иванова заяви, че са необходими около 50 000 лева. Сградата, която се намира на улица „Марин Дринов“ номер 2 е общинска, но не е обитавана повече от 6 години. При тези условия репетират младите таланти - финалисти от различните издания на Детската Евровизия, а също и група "4 Magic".

Нашата цел е тя да бъде ремонтирана и да може да се използва за репетиции, а също и за малки концерти и изяви, заяви Румяна Иванова, известна още като ментор на младите звезди.

Талантите от Арт войс център организират благотворителен концерт на 2 септември на Античния театър. В него ще се включат звезди като Маргарита Хранова и Любо Киров, а също и музикантите от Биг Бенд Пловдив.

Концертът ще бъде венец на нашата благотворителна кампания. Ние много се вълнуваме, защото всички деца от Арт Войс център ще участват в него. Основните участници ще бъдат нашите звезди от „4 Magicлюбимата група на младата публика. Много съм щастлива, че в нашата кауза се включиха и музикантите от Биг Бенд Пловдив, които винаги са зад гърба на децата и младите изпълнители, разказа Румяна Иванова.

Продажбата на билети ще стартира до дни. Те ще се продават в системата на EVENTIM.

Освен по този начин, желаещите да подпомгнат каузата, могат да направят това и със собствен труд.

Цялото интервю с Румяна Иванова можете да чуете в звуковия файл.

:


Още от категорията

Страх, но не и паника в Пловдив, заради Ковид-19

Със съмнения и страх от липсата на достатъчно информация,  но без масова паника пловдивчани реагират на лавиноообразните данни за разпространението на коронавируса, а при туроператорите в града има доста  запитвания за отмяна или отлагане на платени вече екскурзии до Италия.  С притеснения от липсата на маски в аптеката, недостатъчната..

обновено на 25.02.20 в 17:41

Жената, приета в инфекциозна клиника, няма коронавирус

60-годишната жена, настанена в Инфекциозна клиника към УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив, е здрава. Резултатът от изследването й за наличие на коронавирус е отрицателен , съобщи пред Радио Пловдив проф. Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести. Той допълни, че в страната има достатъчно тестове за наличие на..

обновено на 25.02.20 в 17:41

Маркират пътя Асеновград-Първомай с осева линия

Жители на село Дълбок извор излязоха на пътя Асеновград-Първомай тази сутрин с кофи и бои, за да покажат, че са готови сами да поставят маркировка. Нуждата от осева линия, за която кметът на селото Костадин Кортнев обясни, че е писал много писма до институциите, но без резултат, е накарала хората да потърсят решение на проблема по този..

публикувано на 25.02.20 в 17:17

Няма да допуснем лов на вещици заради "фалшиви" болнични

Не съм виждал фалшив болничен и не мога да кажа кой е такъв, каза в интервю за Радио Пловдив д–р Николай Брънзалов, член на УС на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари и зам.-  председател на БЛС.  По думите му темата е преекспонирана.  Възможно е да има случаи, в които реалното състояние на пациентите на кореспондира с отразеното в..

публикувано на 25.02.20 в 14:46

Дават "Пълдин туринвест" на главния прокурор

Парламентарната комисия за борба с корупцията сезира главния прокурор Иван Гешев за смесеното дружество "Пълдин   туринвест" в Пловдив. Решението е взето днес следобед, съобщи председателят на комисията Борис Ячев. Преписката  ще бъде внесена до ден-два. Преписката към централната власт стартира още през 2016 година, когато още..

публикувано на 25.02.20 в 10:17