Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” – борим жегите с усмивка!

| обновено на 11.08.18 в 15:08


Лято е. Жега е! Екзистенциалната стойност на бирата расте главоломно. Душа и плът ги тегли към морската шир (откъдето ви се усмихва водещият), а единствената надежда, че корумпираните у нас ще бъдат „на топло” е глобалното затопляне… 

Именно в тази сложна метео-обстановка се задава разхладителният анти-циклон на „Алтер его”. Хумор без излишни приказки и музика, която ще ви отвори всичките чакри (без да е чака-рака) – ето това ще се разрази на определените за целта „радио места” (в прогнозите никой не ти казва кои са тези „определени места”, но тук те са добре известни, чети нататък). 

Има и бонус – трима задочни гости от дълбоките архиви на водещия: Огнян Сапарев, Христо Карастоянов и Ина Иванова – всеки от тях със своята кратка, любопитна и автентична история.

Ето и обещаните думи за „радио местата”, в над които ще се вихри анти-циклонът „Алтер его”! Очаквайте премиерното излъчване в събота след новините в 15 ч. и повторението в неделя по същото време. Може да слушате и предаванията, които са качени в сайта на Радио Пловдив (за да ги прослушате са ви нужни около 38 часа, затова не се претоварвайте, слушайте на почивки).

„Алтер его” – с нас добре ще си прекарате, без да се прекарате!

Автор и водещ – Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

„Алтер его” - нов дуел между Петър Краевски и Краю Петровски

В чест на „Пловдив чете“ в „Алтер его“ възобновяваме поетичните дуели между лиричното его и сатиричното алтер его в душата на водещия. Иначе казано, изкушеният от поезията Петър Краевски ще влезе в остър сблъсък с хумористичната си хипостаза Краю Петровски. До момента са проведени над 20 поетични сблъсъка и резултатът е равен. В събота ще се..

обновено на 15.06.24 в 16:10

Най-силният българин не успя да подобри рекорда си

Най-силният българин Мариян Димитров направи опит да постави нов рекорд. Той пробва да изтегли със собствени сили три закачени локомотива с общо тегло 250 тона.  Най-силният българин ще направи опит за нов рекорд Димитров не успя, но няма да се откаже. Веднага след опита най-силният българин заяви:  "Очаквах малко повече. Макар че си..

публикувано на 15.06.24 в 13:48

Велинград е домакин на „Спорт за всички“

На открита сцена на площад „Николай Гяуров“ от 11.00 ч. ще се проведат тренировки по табата, високо интензивни интервални тренировки, пилатес и йога. Предвидени са и забавни активности, и игри с много награди. Турнирът е подкрепен от Министерството на младежта и спорта, община Велинград, Българската федерация „Спорт за всички” и Местната..

публикувано на 15.06.24 в 08:29

Най-силният българин ще направи опит за нов рекорд

Най-силният българин - полицаят Мариян Димитров от Пловдив, ще се опита да постави нов рекорд днес. Той ще се пробва да издърпа три закачени един за друг локомотива с общо тегло 250 тона със собствени сили.  През декември 2022 година Мариян успя да издърпа два локомотива с общо тегло 166 тона на 11 метра разстояние.  Събитието е от 11.30 ч. на..

публикувано на 15.06.24 в 07:35

Локомотив със специална покана към всички "черно-бели" лекоатлети

Представителите на ПФК Локомотив Пловдив Илко Пиргов и Росен Коруев уважиха днес официалното откриване на новата сграда към лекоатлетическата зала на “Лаута”. Кметът на града Костадин Димитров преряза лентата на новото съоръжение заедно с кмета на район “Тракия” Георги Гатев. Илко Пиргов и Росен Коруев отправиха и специална покана към всички..

публикувано на 14.06.24 в 17:54