Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” – борим жегите с усмивка!

| обновено на 11.08.18 в 15:08


Лято е. Жега е! Екзистенциалната стойност на бирата расте главоломно. Душа и плът ги тегли към морската шир (откъдето ви се усмихва водещият), а единствената надежда, че корумпираните у нас ще бъдат „на топло” е глобалното затопляне… 

Именно в тази сложна метео-обстановка се задава разхладителният анти-циклон на „Алтер его”. Хумор без излишни приказки и музика, която ще ви отвори всичките чакри (без да е чака-рака) – ето това ще се разрази на определените за целта „радио места” (в прогнозите никой не ти казва кои са тези „определени места”, но тук те са добре известни, чети нататък). 

Има и бонус – трима задочни гости от дълбоките архиви на водещия: Огнян Сапарев, Христо Карастоянов и Ина Иванова – всеки от тях със своята кратка, любопитна и автентична история.

Ето и обещаните думи за „радио местата”, в над които ще се вихри анти-циклонът „Алтер его”! Очаквайте премиерното излъчване в събота след новините в 15 ч. и повторението в неделя по същото време. Може да слушате и предаванията, които са качени в сайта на Радио Пловдив (за да ги прослушате са ви нужни около 38 часа, затова не се претоварвайте, слушайте на почивки).

„Алтер его” – с нас добре ще си прекарате, без да се прекарате!

Автор и водещ – Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Нападател от Полша тренира с Ботев

Полският  нападател  Томас Валцак тренира с Ботев. Футболистът  ще изкара пробен период, като ще трябва да убеди Душан Керкез и помощниците му в своите качества. Валцак е роден на 17 август 2005 г. в Плоцк. Висок е 192 сантиметра. Юноша е на Делта Ступно, след което преминава в академията на Легия, играл е за Висла Плоцк, Ескола, Раков и Погон Шедълце...

публикувано на 27.08.24 в 18:08

Ломотив победи инфарктно Септември

Локомотив (Пловдив) постигна драматична победа с 3:2 над Септември като гост на стадиона в столичния квартал "Надежда".  Виктор Очаи поведе за домакините със страхотен гол в 39-ата минута. През втората част обаче появилият се от скамейката Мартин Хайдаров (67') изравни за "смърфовете". Впоследствие чрез Мартин Паскалев "черно-белите" обърнаха мача. В..

публикувано на 26.08.24 в 21:22

Решения на Спортно-техническата комисия на БФС

Спортно-техническата комисия към БФС  премести следващия домакински мач на Локомотив Пловдив да се играе по светло. Става въпрос за "железничарското" дерби срещу Локомотив София, което ще се играе в неделя от 17,00 часа вместо в събота от 21,15 часа. Ето всички решения на СТК от днес, 26 август : Поради продължаващите ремонтни дейности на тревното..

публикувано на 26.08.24 в 17:57

Локомотив продава Мичи Нтело в Швейцария

Локомотив (Пловдив) ще се раздели с Мичи Нтело. "Смърфовете" ще продадат нападателя в швейцарския Ивердон Спорт. Според белгийския журналист Саша Таволиери между двата клуба има постигнато споразумение относно параметрите на сделката, но подробности не се съобщават. Нтело ще подпише 3-годишен договор с Ивердон, който в момента заема предпоследно място в..

публикувано на 26.08.24 в 17:55

"Ботев" с първа загуба за сезона

"Спартак" (Варна) победи "Ботев" (Пловдив) с 1:0 в двубой от 6-ия кръг на Първа лига и нанесе първа загуба на пловдивчани от началото на сезона.  Двубоят започна с минута мълчание в памет на починалия бивш капитан на "Ботев" Георги Аврамов. В 69-та минута Ахмед Ахмедов вкара красив гол във вратата на "канарчетата", който се оказа достатъчен за трите..

публикувано на 25.08.24 в 09:59