Поредно дърво рухна върху паркирана кола в Пловдив

| обновено на 23.08.18 в 12:17
Снимка: marica.bg

Дърво падна върху паркирана кола на пловдивска улица. Инцидентът е станал тази сутрин, на улица „Наум”.  

Авариен екип на пожарната вече е отстранил дънера, а техници на EVN поправят скъсаната   мрежа от кабели, които високото дърво е помело при падането. 

Засегната кола и със смачкан таван, но няма пострадали, тъй като е била паркирана, без пътници в нея. 


Още от категорията

Откриха мъртва пазарджишка съдийка в дома й

Майа Попова - съдия от Районния съд в Пазарджик, е била открита мъртва вчера.  От МВР потвърдиха, че в Пазарджик се води досъдебно производство след смъртта на магистрат. През 2015 г. Попова, бе осъдена на 2 години пробация, след като бе заловена да шофира с 5,02 промила алкохол в кръвта. Пробацията й бе две години задължителна регистрация..

публикувано на 13.12.19 в 19:26

Въча пак замърсена, проверяват с какво и от кого

Големи мазни петна, като отлагания от масла, върху повърхността на река Въча в Кричим – за това е получил сигнал тази сутрин кметът на общината Атанас Калчев. Това се случва броени дни след друг проблем – откриването на мъртва риба в пресъхналото корито на реката.  По моя преценка като някакви отлагания от нефтен продукт. Огромни..

публикувано на 13.12.19 в 15:38

Асеновград на протест за неработеща пречиствателна станция

Жители на Асеновград излязоха тази сутрин на протест пред сградата на Общината заради новата mречиствателна станция за отпадни води. Съоръжението за 32 милиона лева бе открито предизборно в края на октомври, но все още не работи. Според протестиращите парите са хвърлени на вятъра за скъпоструващо съоръжение, което не функционира, а в..

обновено на 13.12.19 в 15:20

И съдът не разреши нов строеж на мястото на полуразрушения тютюнев склад

Пловдивският административен съд отхвърли жалбата на фирмата „Одрин 8“, собственик на тютюневия склад, който щеше да бъде съборен на същия адрес, срещу заповедта на ДНСК, с която им се забранява строеж на  това място.   В мотивите си съдът сочи, че според събраните доказателства сградата е част от ансамбъла по улиците“Иван Вазов“ и “Цанко..

обновено на 13.12.19 в 15:20

Пампорово откри ски сезон 2019 - 2020 година

Хиляди скиори и сноубордисти се спуснаха по пистите в Пампорово в първия ден на ски сезона. Лифтовете в курорта возят днес безплатно за откриването на сезона, а от 14 до 20 декември дневната лифт карта е на промоционална цена от 43 лева. След това цената ще бъде 62 лв. на ден. Ново поколение СПА център, богат културен календар и въвеждане на няколко..

публикувано на 13.12.19 в 15:09