Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Крадец обра директор на училище в Пазарджик

Полицията в Пазарджик задържа крадец, обрал директор на училище в Пазарджик.  За да влезе в сградата, мъжът  казал на охранителя, че има среща с директора. После напуснал сградата, а впоследствие директорката установила, че й липсват мобилния телефон и протмонето с пари и документи. Извършителят на кражбата е разпознат от записите на охранителните камери.  43-годишният мъж е наркозависим,  криминално проявен и осъждан.  Заловен е с откраднатите вещи. Арестуван е за 72 часа с прокурорско постановление, а съдът ще разгледа искането за налагането на най-тежката мярка за неотклонение. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

ВиК авария затруднява движението край център "Ескалибур"

Магистрален водопровод авариара на бул. Санкт Петербург. От ВиК- Пловдив предупреждават, че високите етажи на града могат да останат без вода.  За отстраняването на аварията се затваря за движение средната лента по бул. "Санкт Петербург пред развлекателния център "Ескалибур".  На място са полицейски служители, които регулират..

публикувано на 16.08.24 в 10:36

Иззеха БМВ-то на пиян и дрогиран шофьор, блъснал се в ел. стълб

25- годишен пиян и дрогиран шофьор на БМВ се блъсна в електрически стълб в Раковски. При пристигането на полицаите мъжът е бил в неадекватно състояние.   Направеният му тест с дрегер отчел над 1,5 промила алкохол, а апаратът за употреба на наркотици също реагирал положително.  В първите часове на деня в село Белозем пък полицейски патрул спрял лек..

публикувано на 16.08.24 в 10:32

В "Южен" строят нова детска градина за 5,8 милиона лева

Нова детска градина ще бъде построена на ул. „Константин Геров“  в пловдивския район „Южен“ в кв. "Христо Ботев-юг". В обявената обществена поръчка максималната определена цена от община Пловдив е почти 4 милиона 864 хиляди лева без ДДС или  5 836 307 с ДДС. Новата забавачка ще бъде за 150 деца от 3 до 6 години, които ще бъдат разпределени в шест..

публикувано на 16.08.24 в 09:23

Джевдет Чакъров се среща с членове и симпатизанти на ДПС в Мадан

Членове и симпатизанти на ДПС са поканени да присъстват на разширеното заседание на Областния съвет на партията в Смолян. На него ще присъства и председателят на Движението Джевдет Чакъров.  Съветът ще се проведе в град Мадан от 17,30 часа. Припомняме, че организацията на ДПС в Смолян подкрепи Ахмед Доган и поиска оставката на Делян Пеевски, а..

публикувано на 16.08.24 в 07:10

Горещото време продължава и в петък

Жълт код за високи температури е обявен за днес в 15 области на страната, а в района на Благоевград е сила предупреждение от втора степен - оранжев код. Днес ще преобладава слънчево време, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Около и след обяд над западните и централни части от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна..

публикувано на 16.08.24 в 06:56