Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВК Марица с 2 отбора на коледен турнир в Гърция

ВК Марица (Пловдив) ще участва с два отбора на коледен турнир в Алмирос, Гърция. Турнирът ще се проведе от 27 до 29 декември в зала "Алмиру", Алмирос (Гърция). В надпреварата ще участват освен двата отбора на Марица и шест гръцки тима.

Марица 1 ще бъде съставен от девойките младша възраст U17 (момичетата родени през или след 2002). Отборът попадна в Група "А" с отборите на домакина Алмирос (Алмирос), Арго (Волос) и втория отбор на Дионисос (Атина).

Вторият отбор на Марица ще бъде отборът до 15 години (момичетата родени през или след 2004). Маричанки са в Група "Б" заедно с тимовете на Протатлитес Пефкон (Солун), Иакс (Навплион) и първия отбор на Дионисос (Атина).

Осемте отбора са разпределени в две групи от по четири отбора. След груповата фаза следват четвъртфинали (на кръст), полуфинали и финали. Срещите ще се играят до два гейма с изключение на финала и малкия финал, които ще се във формат до три гейма.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Николай Бухалов изтегли жребия за Купа

Нестеров срещу Аревало е първият мач между България и Салвадор

С двубой между Пьотр Нестеров и Марсело Аревало ще бъде дадено началото на дуела между България и Салвадор от турнира за Купа "Дейвис". Това отреди тегленият днес жребий за срещата от Световна група II на световното отборно първенство по тенис за мъже, която ще се проведе на 14 и 15 септември на кортовете на ТК „Локомотив" в гр. Пловдив. Жребият беше..

публикувано на 13.09.24 в 14:06

Локо посреща "Хебър" в 17:00 часа на "Лаута"

С два мача днес стартира изтегленият 12-и кръг в Първа лига. От 17:00 часа "Локомотив" (Пловдив) посреща "Хебър", а от 19:30 "Ботев" (Враца) е домакин на "Спартак" (Варна). "Локомотив" (Пловдив) се намира на шестото място във временното класиране с актив от 11 точки. "Черно-белите" могат да влязат в Топ 4 при успех над "Хебър". Отборът игра контрола в..

публикувано на 13.09.24 в 11:46
Отборът на България за Купа

Капитанът Валентин Димов: Можем да победим Салвадор

Капитанът на тима на България за Купа "Дейвис" Валентин Димов изрази увереност във възможностите на отбора преди предстоящия двубой срещу Салвадор от Световна група II. Той даде пресконференция заедно с помощник-треньора Тихомир Грозданов и състезателите от тима преди срещите на кортовете на тенис клуб "Локомотив" в Пловдив. „Провеждаме лагер тук..

публикувано на 12.09.24 в 13:35
Радост в съблекалнята на

"Марица" се класира за основната фаза на Купата на България

Станаха ясни четирите представители от Югоизток, които ще представят зоната в основната фаза на турнира за Купата на България. Феновете на "Марица" (Пловдив), "Черноморец" (Бургас), "Саяна" (Хасково) и "Розова долина" (Казанлък) ще имат удоволсвтието да подкрепят любимците си в двубой срещу тим от Втора лига. Мачовете ще се играят през октомври, а все..

публикувано на 12.09.24 в 13:07

Кабаков пътува между Пловдив и Стара Загора в рамките на два дни

Съдийската комисия към БФС обяви нарядите за мачовете от осмия кръг на Първа лига. Двубоят между Локомотив Пловдив и Хебър бе поверен на неопитния Мариян Гребенчарски. В същото време пловдивчанинът Георги Кабаков бе избран да свири регионалното дерби между Берое и Ботев (Пд), което ще се играе на стадиона в Стара Загора. Един от помощниците - Мартин..

публикувано на 11.09.24 в 10:00