Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отново блъснаха жена на пешеходна пътека

Кола блъсна възрастна жена край поликлиниката в „Тракия“, съобщиха от пловдивската полиция.  

Инцидентът е станал към  7.15 ч. - на пешеходна пътека на ул. „Съединение“. 

Там лек автомобил Рено помел пресичащата 59-годишна жена. 

По първоначални данни, пострадалата се е разминала без сериозни  травми. Тя е отведена за преглед в болница. 

Колата управлявал 55-годишен мъж, чиято алкохолна проба е отрицателна.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

БМВ кацна върху мантинела в Асеновград

Втора тежка катастрофа стана в последните 24 часа, отново с БМВ и млад шофьор. Този път инцидентът е в Асеновград и се размина без пострадали, но катастрофата е била зрелищна, разказаха очевидци. Произшествието се е случило към 13.30 ч. на централната улица „Иван Асен Втори“.  Широколентовият път с две платна е "подмамил" 19-годишния младеж да..

публикувано на 28.08.24 в 15:33

Консултациите за състава на РИК в Пазарджик ще са в неделя

Областният управител на Пазарджик Валентина Кайтазова насрочи на 1 септември консултации между политическите партии и коалиции за състава на РИК Пазарджик за предстоящите избори на 27 октомври. Заповедта й е публикувана на официалната страница на Областна администрация Пазарджик и е във връзка с изборите за народни представители в 13-ти МИР –..

публикувано на 28.08.24 в 15:24

Млад шофьор загина при тежка катастрофа в район Южен

Млад шофьор загина при тежка катастрофа, станала късно снощи в Пловдив. Млад шофьор загина след удар на БМВ-то му в стълб на бул. Коматевско шосе снощи в Пловдив. Сигналът за тежката катастрофа е подаден на тел. 112 около 22 ч.  Към местопроизшествието са насочени екипи на спешна помощ, полицията и пожарната. Със специализирана техника от..

обновено на 28.08.24 в 09:58

Ден на Траур в с. Червен в памет на трите жертви при катастрофа

Кметът на асеновградското село Червен Атанас Игнатов обяви днес ден на траур в памет на трите жертви, загинали при катастрофа на пътя Асеновград – Кърджали в понеделник, вечерта. В катастрофата, станала до разклона на село Червен, при челен сблъсък между два автомобила загинаха 34-годишна жена, 57-годишен мъж и неговият спътник на 50 години,..

обновено на 28.08.24 в 09:25

Ново поколение 3D принтер използва УМБАЛ "Св. Георги"

Ново поколение 3D принтер вече е в оборудването на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. С лечението на биопринтера пациенти ще бъдат възстановени с 90 процента тъканни дефекти. Биопринтерната система е нов клон от медицината за работа в хирургична среда, която дава възможност за генериране на 3D био-печатни вложки за третиране и реконструкция..

публикувано на 28.08.24 в 09:25