Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев приема Несебър в контролен мач утре

Ботев (Пловдив) се изправя срещу Несебър в седмата си контролна среща по време на зимната подготовка. Спарингът ще се състои на 9.02 (събота) от 14:30ч.

Двубоят ще се играе на централния терен на "Футболен комплекс Ботев 1912". Срещата ще бъде със свободен вход за зрителите.

На 13.02 (сряда) "канарчетата" ще изиграят последната си контрола преди подновяването на шампионата в Първа лига. В нея ботевистите ще срещнат Марица (Пловдив).

Спарингът ще бъде на клубната база и е с начален час 14:30. В контролата с маричани наставникът на "жълто-черните" Николай Киров ще заложи предимно на юношите, които тренират с представителния тим. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ботев Враца - Локомотив Пловдив 0:0

Ботев (Враца) и Локомотив (Пловдив) не успяха да се победят и завършиха 0:0 на стадион "Христо Ботев" във Враца. В първите 20 минути от началото на срещата двата отбора като че ли се надлъгваха, но не успяха да създадат интересни ситуации. В 26-ата минута домакините от Ботев (Враца) изпълниха ъглов удар, но вратарят на пловдивчани Мартин Луков изби..

публикувано на 18.10.24 в 21:52

Ботев Пд проявява интерес към Серкан Юсеин

Ботев Пловдив проявява интерес към национала Серкан Юсеин. Халфът е част от селекционния списък на треньора на жълто-черните Душан Керкез.  Причината е, че в края на летния трансферен прозорец клубът продаде на ЦСКА Джеймс Ето‘о. А преди паузата в шампионата друг основен играч от средата на терена – Антонио Перера, получи контузия. А възстановяването на..

публикувано на 18.10.24 в 18:13

Любослав Пенев: "Благодаря на всички футболисти на Локомотив"

Треньорът Любослав Пенев благодари на футболистите на Локомотив (Пловдив) за съвместната работа и пожела успех на отбора и на феновете с изявление до БТА. Пенев пое Локомотив (Пловдив) преди началото на настоящия сезон, но преди седмица от клуба обявиха, че започват преговори за прекратяване на договора му, а за временен наставник беше назначен Христо..

публикувано на 18.10.24 в 18:09

Васил Гърков ще замести временно Христо Златински

ПФК Локомотив Пловдив избра кой да замести временно Христо Златински. Както е известно, специалистът води в момента представителния отбор на черно-белите и няма възможност да работи пълноценно и с дублиращия тим. Поради тази причина бе определен Васил Гърков да застане временно начело на втория отбор. Младият наставник проведе вече и първа тренировка с..

публикувано на 17.10.24 в 18:04

Отличиха медалистите от пловдивските клубове

54-ма световни и европейски медалисти от пловдивските клубове получиха грамоти от зам.-кмета по спорт и младежки дейности Николай Бухалов като признание за постигнатите спортни постижения през годината. Наградени бяха и техните треньори. Това се случи на организирана от Община Пловдив церемония, която се проведе в Дом на културата „Борис Христов“...

публикувано на 17.10.24 в 17:23