Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо завъртя скучно 0:0 със словашкия Сеница

Локомотив (Пловдив) завърши 0:0 със Сеница (Словакия) в последната си контрола от лагера в Турция. "Черно-белите" започнаха по-активно и в 10-ата минута Димитър Илиев от удобна позиция стреля неточно. Словаците вдигнаха темпото и изравниха играта. До почивката обаче и двата съперника не създадоха опаснси положения за гол. 
В 59-ата минута словаците не успяха да се възползват от колективна грешка в отбраната на "черно-белите" и пропуснаха да открият резултата. В 71-ата минута Димитър Илиев стреля опасно, но вратарят на Сеница изби коженото кълбо.

Локомотив: Мартин Луков, Милош Петрович, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Димитър Везалов, Янко Ангелов, Игор Банович, Момчил Цветанов, Димитър Илиев,, Абделхаким Буна, Анте Аралица (Берсент Карагарен, Мустафа Абдулахи, Никола Марич, Eди Бахтич)



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Опитен съдия ще свири България – Северна Ирландия

Един от най-опитните гръцки съдии Анастасиос Сидиропулос ще ръководи втората среща на българския национален отбор по футбол в турнира на УЕФА Лига на Нациите – домакинството на Северна Ирландия в Пловдив на 8-и септември. 45-годишният Сидиропулос е международен съдия със значка на ФИФА от 2011-а година, а от 2013-а започва да получава мачове в турнира..

публикувано на 05.09.24 в 18:06

Локомотив уреди контрола с Берое

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) уреди контрола по време на паузата за национални отбори. „Черно-белите“ ще премерят сили с Берое (Стара Загора). Двубоят ще се проведе тази събота (07.09) от 17:30 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Контролата ще бъде открита за фенове на тима, но закрита за представителите на медиите.

публикувано на 05.09.24 в 18:01

БК "Локомотив" почита Пенка Стоянова с турнир

Баскетболният клуб "Локомотив" (Пловдив) ще организира мемориален турнир в памет на най-успешната баскетболистка на града - Пенка Стоянова. Надпреварата ще се състои на 21 и 22 септември с участието на четири отбора. Освен "Локомотив", в турнира ще се включат още съставите на "Видабаскет" (Видин), "Политехника" (Дупница), както и тимът на "Работнички"..

публикувано на 04.09.24 в 15:13
Григор Димитров

Контузия извади Гришо от US Open

Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на Откритото първенство по тенис на САЩ. Поставеният под №9 българин имаше сериозен физически проблем и отстъпи с 3:6, 7:6(5), 3:6, 1:4 и отказване срещу от №20 в световната ранглиста Франсис Тиафо (САЩ). Срещата продължи точно три часа. Така Григор не успя да повтори най-доброто си класиране на US Open. През..

публикувано на 04.09.24 в 09:41
ВК

ВК "Локомотив Авиа" ще атакува волейболния връх от Пловдив

ВК "Локомотив Авиа" има за цел призово класиране през предстоящия сезон в мъжкия волейболен елит на България - Суперволей. Това обявиха президентът на клуба Ивайло Константинов, главният мениджър Людмил Найденов и старши треньорът Найден Найденов по време на съвместна пресконференция в Община Пловдив с кмета на града Костадин Димитров и заместник-кмета..

публикувано на 03.09.24 в 12:36