Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо подписа с Един Бахтич и Никола Марич

Локомотив (Пловдив) подписа договор с футболистите Един Бахтич и Никола Марич. Срокът на всеки от контрактите е за период от три години.

Един Бахтич е роден на 14 юли 1996г. в Австрия. Състезавал се е за отборите на КСВ, Капфенберг и Шверин. Има двубои и за юношеския национален отбор на Австрия. Играе на позицията полузащитник.

Никола Марич е роден на 4 август 1997г. в Хърватия. Атакуващият халф е бил в тимовете на НК Камен, Цибалия и НК Приморац.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Солени глоби за Ботев и Локомотив след дербито на Пловдив

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви глобите и наказанията за отборите и футболистите след края на втория кръг в efbet Лига. Двата отбора, които отнасят най-големи глоби са пловдивските Ботев и Локомотив, които играха един срещу друг на стадион „Христо Ботев“ (2:2). „Жълто-черните“ ще трябва да платят 8300 лева под формата на..

публикувано на 30.07.24 в 18:07

Отложиха Ботев Пловдив - Лудогорец

Двубоят от четвъртия кръг в Първа лига между носителя на купата на България Ботев Пловдив и шампиона Лудогорец е отложен по искане на пловдивския клуб, съобщават от Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз във вторник. Тази среща няма да се проведе по програма на 11 август от 21:15 часа на стадион "Христо Ботев", защото двата отбора..

публикувано на 30.07.24 в 18:00

Сурови глоби за "Ботев" и "Локомотив" след дербито на Пловдив

Ботев Пд и Локомотив Пд отнесоха солени глоби от Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз след дербито между двата градски съперника от втория кръг на Първа лига. Фенове на „канарчетата“ и „смърфовете“ се биха помежду си преди първия съдийски сигнал на „Колежа“, а след двубоя, завършил драматично 2:2, двата клуба ще трябва да заплатят и..

публикувано на 30.07.24 в 15:46

Ботев обяви продадените билети за реванша с Панатинайкос

Ботев (Пловдив) обяви 12 000 продадени билета за реванша с Панатинайкос. Ето какво написаха "канарчетата": 12 000 вече си осигуриха място на "Колежа“ за реванша с Панатинайкос. На 1 август, четвъртък, от 21:00 часа Ботев се нуждае от вашата подкрепа, за да обърне нещата в своя полза. Вземете билет или абонаментна карта и подкрепете Ботев от стадион..

публикувано на 29.07.24 в 18:09

Локомотив пусна билетите за мача с Левски

Локомотив Пловдив пусна в продажба билетите за мача срещу Левски от третия кръг на първенството. Двубоят на стадион „Локомотив“ в пловдивския парк „Лаута“ е в петък (2 август), от 21:15 часа. Билетите за него са вече в продажба онлайн на eventim.bg и в партньорската мрежа на Ивентим: бензиностанции OMV, магазини Технополис, книжарници Orange, магазини..

публикувано на 29.07.24 в 18:04